Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă răspunde la provocarea lui 'Orlando, minte puțină': 'Băiat de mingi al lui Daddy, îl tot păcălește cu iluzia unei candidaturi la prezidențiale'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă îi răspunde, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, lui Eugen Teodorovici! Ministrul de Finanțe a avut o intervenție la Realitatea TV în care a vorbit despre datoriile postului de televiziune și s-a arătat deranjat de întrebările și de intervențiile în timpul discursului său ale jurnalistei Eli Roman.

Teodorovici i-a spus jurnalistei că vrea să fie lăsat să vorbească neîntrerupt, așa cum ”o face și Cozmin Gușă”. ”Vreau să am un monolog, cum are Gușă de obicei, se poate?”, i-a săus el, deranjat că e întrerupt, lui Eli Roman.

Citește AICI ce a spus Eugen Teodorovici

În replică, patronul Realitatea TV a oferit o replică destinată ministrului. Gușă spune că porecla lui Teodorovici în PSD este ”Orlando, minte puțină” și ar fi de acord cu propunerea ministrului, dar nu îl crede în stare să țină un monolog mai lung de un minut pentru a fi lăsat ”să vorbească singur” la Realitatea TV.

Conform lui Gușă, marele vis al lui Eugen Teodorovici ar fi ca Liviu Dragnea să îl nominalizeze drept candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale.

Citește și: Firea: ‘Decizia de ieri nu creează niciun efect. Companiile puteau fi contestate’

”Omul ăsta de la Finanțe, care e un alt băiat de mingi al lui Daddy, se tot victimizează de câteva luni referitor Realitatea TV, în speranța că mai primeste vreo mângâiere pe freza generoasă din partea șefului său, care-l tot păcălește cu iluzia unei candidaturi la prezidențiale din partea PSD. El, saracul, chiar crede, că doar nu degeaba a primit în interiorul partidului porecla “Orlando, minte puțină”.

Dacă vrea să vorbească singur la Realitatea TV, nici asta n-ar fi o mare problemă, decât în sensul că n-ar fi în stare să facă vreo analiză mai lungă de un minut, după care ar fi nevoit să se repete. Ca să nu mai vorbesc de bâlbâieli. Dar sigur, putem încerca și asta, dacă își dorește atât de mult.

Ce aș remarca, totuși, despre Orlando, că e sâmbătă, cu alura lui de actor tomnatic și foamea de celebritate, s-ar putea califica pentru o cariera de actor în rol secundar, care trebuie să nu vorbească prea mult, ceva de genul cowboy care moare în prima fază de împușcături sau majordom care plimbă gheridonul într-un salon de bal și face ocheade cu domnișoarele prezente.”, a spus Cozmin Gușă pentru STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Există salarii de lux în radioul public! Cât primește lunar șeful SSR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.