Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, reacție surprinzătoare după gafa lui Tudorel Toader: 'Îl suspectez pe ministru de un joc mai sofisticat și asta în sensul bun'

cozmin gusa

Consultantul politic Cozmin Gușă intervine în scandalul dintre ministru Justiției și Augustin Lazăr pe marginea ordonanței de clasare, spunând legat de „jocul” pe care Tudorel Toader îl face că "eu pe ministrul de la Iaşi îl bănuiesc oricum, dar nu prost".

"Îl suspectez pe ministrul de la Iaşi de un joc mai sofisticat şi asta în sensul bun. N-a fost intamplator atacul la Augustin Lazar. Eu il consider oricum pe Tudorel Toader, dar nu prost. Sunt rezervat să spun care este mărul discordiei".

Ecaterina Andronescu intră la rupere după gafa ministrului Justiției: 'Era firesc ca Tudorel Toader să își ceară scuze. Este o eroare impardonabilă'

Cozmin Guşă a mai spus că cei care se bucură de această situaţie sunt opozanţii lui Dragnea din PSD, dar şi Tăriceanu:

"Dragnea îşi păcăleşte activul de partid, sau partenerii din mass media că vrea sa dea amnistia şi graţierea. Dar ei au înţeles că Dragnea nu vrea să dea amnistia şi graţierea, căci ei s-ar vedea cu sacii în căruţă si ar fugi. Când administrezi prea multe situaţii, care sunt rezultanta unor mincini, ţi se umflă capul, se întamplă şi astfel de lucruri, iar Dragnea e într-o astfel de situaţie. Primii care se bucură sunt aşa zişii pucişti. Sunt oameni care trag pentru partid, dar sunt împotriva lui Dragnea. Dar şi Tăriceanu, care ţine la Tudorel şi se bucură ca moţiunea nu a trecut ca să-i ceară un motiv instituţional lui Dragnea ca să ceara remanierea lui Toader", a încheiat Guşă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.