Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, scenariu exploziv după ultimele mișcări din Republica Moldova: Guvernul Maia Sandu va sări în aer

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Consultantul geopolitic Cozmin Gușă a făcut, duminică seara, noi considerații despre situația de peste Prut, la o zi după ce Curtea Constituțională de la Chișinău a declarat legal Guvernul Maiei Sandu și în contextul revenirii surprinzătoare în țară a rusofilului Renato Usatîi.

"De abia acum treburile se lămuresc și ne arată nouă că Federația Rusă și Putin acționează la Chișinău și nu se vor împiedica de Maia Sandu. Plahotniuc avea mandate de arestare în urma unei plângeri a lui Renato Usatîi, un Igor Dodon la pătrat. E cel mai antiromân și prorus din Republica Moldova, care în ultimii ani a fost pe fugă și azi, într-o demonstrație de forțe ruse, a venit și a știut că mandatul lui va fi anulat.

Drum cu spini spre șefia Parchetului European - UE dă înapoi în privința numirii lui Kovesi / The Sunday Times

Renato Usatii a fost audiat și de autoritățile române, adus cu avion special. Totuși vorbim de România că, asta e treaba noastră la Realitatea, dar asta ne demonstrează nouă că Rusia domină jocul și-l va impune fără posibilitatea să fie întreruptă de nicio forță parlamentară, pentru că a rămas Dodon pe teren și ați văzut și cu celelalte instituții de forță. Incidentul cu Renato ne demonstrează nu vom mai putea interveni pe axa Moscovei.

Cineva ne-a uzufructat această autoritate și în termeni geopolitici, România e un mare înfrânt în fața unei Federații Ruse. Nu mai vorbim de UE, președinția în exercițiu, noi am lăsat garda jos și haosul e deja instalat. Renato Usatii a fost absolvit de acele mandate, dar într-o demonstrație de forță împotriva actualei guvernări.

La primul gest al Maiei Sandu de a se opune, Guvernul ei va sări în aer și această butaforie se va dovedi de prisos și noi vom fi o gașcă a UE și a NATO.

Ca o concluzie, zic în felul următor: cel mai mare antiromân și pro rus Renato, în perspectiva guvernării roz a fost primit la Chișinău să facă în beneficiul Federatiei Ruse ce nu-și permite Igor Dodon", au fost considerațiile făcute de consultantul politic la Realitatea Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.