Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă acuză că Ucraina face jocuri pentru alegeri: Intră-n scenă Marga, Năstase, Gușă, se pregătesc Peiu, Halep, Țiriac Jr.!

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă acuză că Ucraina ar face jocuri politice pentru alegerile din România. Gușă spune că ucrainenii au făcut o falsă listă cu oameni care ar juca în tabăra rușilor, lucru care, în opinia sa, denotă naivitate.

"După ce s-au îndoit public și oficial de inteligența indienilor și chinezilor (zilele trecute, prin vocea dobitocului de Podolyak), ucrainenii își confirmă lipsa de “materie cenușie” întocmind o listă nouă a “rusofililor-agenți ai lui Putin în România”, care listă, așa cum a fost redactată la Kiev, oferă deja perspectiva câștigării alegerilor din 2024 de către o “partidă rusească”. Iar asta deoarece, pe lângă deja consacrații “rusofili” Simion-AUR și Diana Șoșoacă, ucrainenii lui Podolyak adaugă chiar câteva nume grele, printre care Andrei Marga (pe care Podolyak l-a așezat acum un an pe “lista morții” a celor de la Myrotvorets), Ilie Năstase (care a râs public de câteva ori de prostia ucrainenilor), respectiv pe mine (firesc cumva, la câte “papare” le-am administrat lui Zelenski&Company)", scrie Cozmin Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.