Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gusă anunță SOLUȚIA SALVATOARE după declararea falimentului Realitatea: 'E varianta de rezervă'

cozmin gusa

Acționarul Realitatea TV Cozmin Gușă susține că are o soluție de rezervă în cazul în care postul Realitatea se va închide, după ce Curtea de Apel București a anunțat intrarea Realitatea TV în faliment.

" Vrem să identificăm împreună cu avocații cum putem să blocăm această ciudățenie" - hotărârea de luni a Curții de Apel București de a infirma planul de reorganizare propus pentru Realitatea Media și de a trimite cauza la judecătorul sindic "în vederea intrării în faliment. Realitatea Plus e doar opțiunea de rezervă.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu a LUAT FOC după anunțul lui Iohannis: Îi dăm noi drafturi cu întrebări: câte case trebuie să furi ca să ajungi președinte

Noi vrem să salvăm Realitatea Media, pe toți salariații noștri, care sunt peste 400. Vrem să identificăm împreună cu avocații cum putem să blocăm această ciudățenie - decizia completului din 21 ianuarie, pe baza acelorași documente care aprobă planul de reorganizare și cea din 1 aprilie, a aceluiași complet, fără niciun element nou, decizie care ne dă cu ciomagul", a declarat Gușă pentru Hotnews.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.