Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Guşă, comparaţie între Iohannis şi Trump pe tema activităţilor religioase în pandemie: 'Este aproape să devine un monstru'

F. P.
cozmin gusa

Consultantul politic Cozmin Guşă compară atitudinea preşedintelui Iohannis cu ocazia praznicului Sfintei Parascheva cu atitudinea preşedintelui SUA, Donald Trump, care le-a impus guvernatorilor să menţină deschise bisericile, sinagogile şi moscheile în pandemie. Concluzia lui Guşă este că Iohannis este pe cale să devină un monstru.

"TRUMP versus IOHANNIS. De Sfânta Parascheva.

Președintele american zice că-n vremuri grele ca cele de azi “AVEM NEVOIE DE MAI MULTĂ RUGĂCIUNE, NU DE MAI PUȚINĂ”, și militează pentru deschiderea lăcașurilor de cult prin organizarea și responsabilizarea tuturor, dându-le ordine precise guvernatorilor statelor americane în acest sens.

Pe subiectul pelerinajelor ortodoxeiei, KWI îi trimite pe înalții ierarhi ai BOR cu “jalba-n proțap” la LuCOVID, să se-nțeleagă mai bine cu GAȘCA DE INCOMPETENȚI coordonată de către “nevroticul” Manciu, cel “fără de școală”. Dar a cărui soție lucrează la Cotroceni și-i duce zilnic cafeaua lui Iohannis...

Discutam cu un prieten american experimentat aseară, care mi-a zis așa referitor la viitorul lui KWI:

“Nota bene regarding Johannis : people dream of power all the time, but that kind of power and protection creates the kind of invincibility that in turn, creates monsters. He’s close to become a monster . You’ll see.”

Nu-l contrazic, are dreptate!", scrie Cozmin Guşă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.