Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Guşă DESLUŞEŞTE tensiunile mondiale: Pandemia a fost CREATĂ ARTIFICIAL, înainte de conflictul mondial

cozmin gusa

Analistul politic Cozmin Guşă susţine că pandemia a fost creată artificial pentru a bulversa societatea şi pentru a îmbogăţi China, în condiţiile în care industria Pharma a făcut bani frumoşi din tratamentele oferite infectaţilor, dar şi din presupusa profilaxie. Guşă spune că resposabili de pregătirea actualului conflict mondial sunt cei care l-au dat jos pe Donald Trump de la președinția SUA.

"Întrebare: CINE-A PUS AMERICA SĂ-L FACĂ MARE PE PUTIN ȘI SĂ PROPULSEZE CHINA?!

Răspuns: TOT CEI CE L-AU DAT JOS PE TRUMP.

Sunt departe de a-l fi considerat pe Trump vreun mare om politic, l-am întâlnit întâmplător acum 25 de ani și impresia deloc pozitivă pe care am avut-o atunci față de el nu mi s-a schimbat între timp. E lesne însă să observăm că în mandatul său America încă era lider mondial și se vorbea pe planetă mai mult despre pace și prosperitate, pe când acum analizăm doar iminența războiului, pandemia, pierderea democrației și a libertăților în lumea euroatlantică.

În doar doi ani de zile alianța dintre Rusia și China s-a consolidat și vectorizează mișcările geopolitice ale celorlalți, Putin a devenit liderul ale cărui vorbe sunt ascultate și analizate atent peste tot, Xi Jinping își savurează statutul de președinte al celei mai puternice țări din punct de vedere economic, iar SUA se chinuie să se mențină în top prin mijloace rudimentare de manipulare și impunere forțată, cu un președinte ca Biden care atunci când nu ațipește în public, sfârșește prin a mai spune câte-o prostioară de care râde toată planeta.

Desigur că a fost un proces îndelungat prin care s-a ajuns în această situație atât de proastă pentru omenire, una în care fiecare familie de oameni normali își face mari griji pentru viitor, dar e limpede că involuția accelerată a avut un factor declanșator pe care mulți putem azi să-l identificăm. Iar acesta este legat de disperarea globaliștilor, ce-și pierdeau treptat din puterea discreționară în timpul mandatului lui Trump, de a-l da jos pe acesta cu orice preț.

S-a început acum vreo 4 ani prin vectorizarea presei mondiale, controlate prin bani corporatiști, înspre o direcție unde nu mai conta revelarea adevărului faptelor, ci doar deservirea strategiilor de manipulare grosieră ce s-au permanentizat azi, prin care ni se zice că albul e negru, și viceversa. Numai că nu era suficientă manipularea pentru îndeplinirea scopului, și-atunci a fost pus în aplicare planul bulversării mondiale prin declanșarea unei pandemii induse prin virusul creat artificial, generarea astfel de panică și ceață cognitivă, la adăpostul cărora să se poată acționa discreționar și fără drept de apel. Și-așa a decurs campania electorală din 2020 din SUA, adăugate fiind lupte de stradă fratricide, panică alimentară, și tot n-a fost suficient. A fost nevoie și de furtul major de voturi în defavoarea lui Trump, simulacru la care au achiesat rapid și democrațiile occidentale, iar Rusia și China au asistat bucuroase, legitimându-și astfel autocrațiile unde alegerile libere sunt mimate sau nu există.

Azi, către finalul pandemiei induse artificial, știm precis că principalul beneficiar economic al perioadei a fost China ca țară, respectiv corporațiile multinaționale din Big Pharma și IT, care-au buzunărit economiile și cetățenii planetei de câteva mii de miliarde de dolari, ce le îngrașă azi conturile. Retragerea în devălmășie din Afganistan a șifonat decisiv prestigiul militar al Americii, războiul declanșat verbal în Ucraina, și pierdut deja, poziționând în următoarea perioadă SUA în postura lamentabilă de LAME DUCK (rață șchioapă, sau figurativ/peiorativ, om fără noroc). Referitor la Rusia, decizia americană de ridicare a sancțiunilor pentru North Stream 2 (fără alte impuneri sau negocieri vizibile!), a dat acesteia posibilitatea de a-și impune ușor GEOPOLITICA GAZPROM în Europa, făcându-ne conștienți de dependența motorului european, Germania, de gazul rusesc. Azi e limpede că Ucraina a fost condamnată chiar atunci, "baletul" de ajutor NATO în caz de război care se joacă de vreo câteva luni, fiind doar pentru ageamii. Putin a luat scena diplomatică mondială, evoluează nederanjat, sigur de sine și precis (cum s-a văzut marți la întâlnirea cu Orban), iar azi va lua și toate aplauzele, la finalul întâlnirii cu președintele chinez la Beijing.

N-am nici un motiv să afirm că acest proces, cu efectul descris în titlu, a fost natural, bazat doar pe măiestria ruso-chineză și pe prostia/blegeala Americii, ba cred dimpotrivă că există un acord subteran al stăpânilor jocului mondial, aceiași care s-au îmbogățit peste măsură din ascensiunea Chinei din ultimii 30 de ani, și care i-au netezit drumul spre putere și exercitarea acesteia lui Putin, în aceeași perioadă, de la Rothschild, Kissinger, Schwab sau alții, așa cum s-a dovedit chiar prin mărturiile lor apărute (deloc întâmplător!) în ultimele luni.

America a decăzut pe mâna ei, China și Rusia s-au ridicat prin contrabalans firesc, pentru oamenii normali însă nu-i nici un motiv de bucurie, tocmai pentru că de-acum înainte nu mai este despre democrație, adevăr și libertăți, ci dimpotrivă. PUNCT!", scrie Cozmin Guşă pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.