Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, despre discuțiile Macron-Scholz-Duda: Pe 'viitorul șef al NATO' nu l-au invitat. Se poate ceva mai (i)relevant?

F. P.
Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă comentează întâlnirea dintre președintele Franței și canceralul Germaniei, la care a fost invitat și președintele Poloniei. Gușă remarcă faptul că România, deși în prima linie a conflictului NATO-Rusia, nu este băgată în seamă la asemenea consultări.

„Macron și Scholz iau cina la Berlin azi, unde l-au invitat și pe Duda al Poloniei, să discute despre criza ucraineană. Pe Iohannis al României, 'viitorul șef al NATO', nu l-au invitat. Se poate ceva mai (i)relevant?”, scrie Cozmin Gușă pe Facebook.

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, s-a întâlnit marţi, la Berlin, după vizita efectuată în Statele Unite, cu preşedinţii din Franţa şi Polonia, Emmanuel Macron şi Andrzej Duda, principalul subiect al discuţiilo fiind criza dintre Rusia şi Ucraina.

Întrevederea se înscrie în cadrul eforturilor diplomatice ale Germaniei şi Franţei în contextul tensiunilor Rusiei cu Ucraina şi cu Alianţa Nord-Atlantică. Emmanuel Macron s-a întâlnit luni, la Moscova, cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.