Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă explică valul de dezinformări: Dive în chiloței ne explică cine e Putin și cine e Zelenski

cozmin gusa

Analistul politic Cozmin Gușă comentează valul extrem de mare de postări și informații eronate care apar pe tema războiului din Ucraina. Gușă atenționează că textele unor oameni specializați în manipulare și plătiți să furnizeze informații false sunt preluate în mediul online de influenceri care nu se disting neaparat prin inteligența ridicată.

ÎN FAȚA PROSTIEI ȘI A PROSTELII SE REZISTĂ DOAR CU UMOR ȘI DETAȘARE. KEEP WALKING GUYS! ????????

"SPECTACOLUL PROSTELII JUCAT DE DEȘTEPȚII PLĂTIȚI SĂ DEBITEZE PROSTII"

Am vorbit în weekend cu câțiva prieteni enervați rău de valurile de prostie ce se revarsă de câteva zile în exces prin canalele (la propriu) mass-media, interne și internaționale. Le-am explicat că prostiile debitate de către "deștepții" plătiți bine pentru manipulare sunt metoda cea mai eficientă pentru PROSTEALA COLECTIVĂ, ce-a fost mereu un scop al puterii ce nu vrea să fie deranjată de agitația cetățenilor nemulțumiți.

Ca să fie eficientă operațiunea, prostiile debitate de către "deștepți" sunt preluate în mediul online de către influencerii cu trafic serios, dar mai puțin creier, tocmai pentru că "deștepții" inițiatori ai prostelii au rămas fără audiență din pricina prea deselor contorsionări intelectuale. Ăsta e motivul pentru care dive în chiloței și sutien încep să vorbească despre eficiența vaccinului sau soarta războiului din Ucraina, iar băieți cu ochii cârpiți de somn și "încărcați" după vreo noapte prin cluburi, ne explică într-un mod "doctoral" cine e Putin și cine e Zelenskiy. Între deștepți și influenceri și-a făcut loc și categoria "acoperiților bine conspirați", gardienii care execută "poliția gândirii", respectiv îi acuză pe cei ce-ar atenta cu logica și expertiza la teoriile "deștepților" că sunt securiști, pușcăriabili, kaghebiști, ceva rău și nefrecventabil oricum.

Asta-i metoda de azi, care naște produse mediatice și mesaje de genul celor care i-au enervat pe prietenii mei. Ce e de făcut? Nimic, tocmai pentru că nici nu se poate contracara în mod eficient așa ceva, și nici n-are rost să vă pierdeți vremea contra-comentând sau analizând în plus, strategia lor este implacabilă și obligatoriu de implementat. Sfatul pe care l-am dat și prietenilor mei este să vă detașați de aceste canale mediatice și să contemplați cu umor SPECTACOLUL PROSTELII JUCAT DE "DEȘTEPȚII" PLĂTIȚI SĂ DEBITEZE PROSTII. Nu durează mult până când se vor "încurca în știință", așa a fost mereu în istoria lumii!

Și nu uitați: "Citim, gândim, scriem și vorbim. Restul e ... cancan!", scrie Cozmin Gușă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.