Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Guşă, explicaţii în 'telenovela Rareş Bogdan': 'Vom renunţa la colaborarea cu trompetele lui Coldea'

cozmin gusa

Cozmin Guşă, proprietarul Realitatea TV, revine cu explicaţii în scandalul stârnit în jurul emisiunii "Jocuri de putere". După ce mai multe persoane care erau invitate în mod frecvent la Realitatea au anunţat că nu vor mai onora invitaţiile până când nu vor fi primiţi înapoi pe post Rareş Bogdan, Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu, Cozmin Guşă afirmă că în spatele operaţiunii de boicot s-ar afla generalul (r) SRI Florian Coldea.

UPDATE - REACȚIA LUI RAREȘ BOGDAN

Vezi și: REACȚIE dură a realizatorului TVR, Ionuț Cristache, după ce a fost acuzat că ar primi o sumă imensă de la Televiziunea publică: Garnizoanele SRI functioneaza

"Singurul lucru interesant şi folositor din telenovela Rareş Bogdan este că, analizând poziţionarea publică a unor invitaţi ai Realităţii, l-am identificat pe generalul Florian Coldea în spatele acestei operaţiuni. Nu-i mare surpriză, dar e utilă: vom renunţa la colaborarea cu 'trompetele lui Coldea', este ceva benefic pentru dezbaterea publică din România în mod sigur!", a declarat Cozmin Guşă pentru STIRIPESURSE.RO.

Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", difuzată de Realitatea TV, a fost suspendat miercuri şi joi de pe post, după ce cu o seară în urmă i-a cerut demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia. El şi-a motivat solicitarea prin faptul că Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu, invitaţi periodic în cadrul programului, au fost interzişi în emisiune.

Dan Andrinic, patron ziarului Evenimentul zilei, a declarat joi seara, în platoul Realitatea TV, că în această seara urmează să aibă loc o întâlnire între Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan.

CITEȘTE ȘI: De ce NU este bine să bați în lemn .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.