Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă i se alătură lui Cristoiu - După Șora, Pleși și CTP ar trebui să fie testați de 'damele mult mai tinere care le dictează opiniile'

Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă i se alătură jurnalistului Ion Cristoiu, în demersul de a cere dovezi că Mihai Șora mai este viu și lucid. Gușă solicită însă examene similiare pentru Andrei Pleșu și Cristian Tudor Popescu, referindu-se la femei mult mai tinere care le influențează acestora opiniile.

„Cristoiu cere examen de elocință și transparență referitor la Șora!  Eu l-aș completa cerând același lucru referitor la Andrei Pleșu și CTP, cazuri similare cu Șora în ceea ce privește damele #-iste și mult mai tinere, care-i însoțesc în viață și le dictează opiniile. Muuulteeee s-ar lămuri atunci …”, scrie Cozmin Gușă pe Facebook.

Anterior, jurnalistul și scriitorul Ion Cristoiu a reacționat la criticile eseistului Mihai Șora la adresa președintelui Iohannis, după desemnarea lui Nicolae Ciucă drept candidat pentru funcția de prim-ministru. Cristoiu se arată neîncrezător în faptul că Șora mai trăiește sau mai este suficient de lucid și preocupat de chestiunile politice.

„Eu întreb următorul lucru: sunteți siguri că Mihai Șora mai trăiește? Eu o rog pe stimata doamnă Luiza Palanciuc, care se ocupă de domnul Șora, să ne dea un semn de viață. Să pună o cameră de luat vederi, să-l înregistreze, cu un ziar de mâine, și el să vorbească coerent. Și atunci eu îmi cer scuze stimatei doamne, mai tinere cu 56 de ani, că am îndrăznit să cred că Mihai Șora nu mai există, pentru că nu cred că scrie el pe Facebook. Nu cred!”, afirma Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.