Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă: Încă un semn clar că am căzut în găleată din punct de vedere bugetar

Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă susține că subfinanțarea sportului românesc, în an olimpic, este un semn clar ”c-am căzut în găleată” din punct de vedere bugetar.

Citește și: Joe Biden trage semnalul ce alarmă: China depășește SUA. Ne vor mânca prânzul

”SPORTUL ROMÂNESC, TĂIAT DE LA FINANȚARE ÎN AN OLIMPIC! ĂSTA E ÎNCĂ UN SEMN CLAR C-AM "CĂZUT ÎN GĂLEATĂ" DPDV BUGETAR ...

În 2020 olimpiada de la Tokyo s-a amânat pentru acest an, competiții externe nu prea s-au mai organizat, pregătirea sportivă a fost sistată aproape 6 luni, deci e limpede că s-au cheltuit mai puțin de jumătate din fondurile prevăzute în România pentru sport. Și chiar și așa, guvernul batjocorește sportul, alocându-i cel mai mic buget, în condițiile în care firmele românești sunt și ele la pământ și nu vor putea sprijini antrenamentele campionilor români. Vă reamintesc că și bugetul COSR a fost amputat drastic, în mod inconștient, am mai scris despre operațiunea barbară. De ce se face asta? Pentru că Cîțu și-ai săi chiar nu mai au posibilități, și nici pricepere. Pentru mișcarea sportivă e limpede ce va urma (ce-i mai rău!), e clar însă că multe alte domenii strategice se vor zbate în sărăcie. Să acceptăm deci că prin vara lui 2021, #WINTER-IS-COMING!, și ... CSF, NCSF!?”, scrie Cozmin Gușă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.