Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, ipoteză incendiară: românii vor sta în stare de urgență, iar germanii și austriecii vor cumpăra active din infrastructura României

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă este de părere că în următoarea perioadă autoritățile din România vor fi nevoite să introducă din nou starea de urgență.

Citește și: Vacanța în Grecia a unor români, anulată la graniță din cauza COVID-19 - La întoarcere, testul a fost NEGATIV

„ROMÂNII PRIZONIERI ÎN ȚARĂ! Să le “mulțumim” lui KlauSILĂ-LuCOVID.

Austria a anunțat oficial că de luni la orele 00.00 orice român care va ajunge-n Austria va fi carantinat pentru 10 zile. Se pare că și Germania va proceda la fel. Italia a făcut-o deja de ieri. Urmează sigur și alții!

Raportările publice false și panicarde, cuplate cu internarea în masă a asimptomaticilor care în acest fel chiar s-au îmbolnavit în spitale, ne-au adus aici. Urmatorul pas pentru cuplul KlauSILĂ-LuCOVID, va fi redeclararea stării de urgență, ca să ne “prindă pregătiți” sezonul CUMPĂRĂTURILOR IEFTINE din toamnă, când nemții, austriecii și alții vor veni să achiziționeze la preț mult redus active din infrastructura economică a României”, a precizat Cozmin Gușă pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.