Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, replică pentru Adrian Năstase: El a trădat interesul național la Moscova. A acționat împotriva României

Gușă

Fostul premier și lider al PSD, Adrian Năstase, l-a acuzat pe Cozmin Gușă că a trădat în momentul în care ar fi dus documentele de la PSD la Traian Băsescu. Într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO, Gușă susține că el nu a trădat niciodată, în schimb sunt dovezi concrete ale faptului că Adrian Năstase a trădat interesul național al României. De asemenea, Gușă a spus că Adrian Năstase avea un comportament ”asimilabil unui fost colaborator al Securității”. â

Citește și: VIDEO - Adrian Năstase îl acuză pe Cozmin Gușă de TRĂDARE: 'Faptul că a dus apoi dosarele de la PSD lui Băsescu a fost efectiv o trădare'

”Pe Adrian Năstase, când îl întrebi despre Cozmin Gușă, depinde de anul, anotimpul sau perioada în care răspunde, ceea ce nu e tocmai normal la un om de 70 de ani, vârstă la care alții abia se gândesc să candideze la prezidențiale. Legat de subiectul trădării, eu nu trădez niciodată și asta o știu toți apropiații mei. Adrian Năstase nu a aflat nimic despre Dan Voiculescu de la mine, Băsescu nu a aflat despre Năstase șamd.

Două precizări aș dori să fac. Faptul că m-a recomandat generalul Iulian Vlad, pentru mine a fost o onoare. Atunci am sesizat că relația mea cu generalul Vlad era una de prietenie, dar a lui Adrian Năstase era una asimilabilă unui fost colaborator al Securității, adică mai umilă, așa mi s-a părut mie. De altfel, această dezvăluire a lui, care mă bucură, îl așează într-o anumită postură.

A doua precizare: eu într-adevăr, acum vreo săptămână, într-o emisiune la TV am vorbit despre niște gesturi ale lui Adrian Năstase, asimilabile oarecum trădării, de la o scenă din Moscova, când el a neglijat interesul național în clădirea Casei Albe, clădirea Guvernului Rusiei, într-o vizită oficială din 2002, lucru despre care pot discuta și cei care au fost de față. Se poate discuta despre privatizările pe care le-a realizat, toate împotriva interesului național. Că discutăm despre Petrom, Sidex, Distrigaz etc. pe care suveranistul Năstase le-a cedat pe bani de nimic punând bazele încă de atunci acestei colonizări nefericite a României.

În 2003, eu mi-am dat demisia din PSD, tocmai pentru că am fost trădat de către Adrian Năstase. Cu Ion Iliescu aveam deja o relație apropiată și el știa despre această trădare, tocmai de aceea s-a opus demisiei mele.

Mă bucur că Adrian Năstase a readus în circuit această poveste și sunt dispus să particip oricând, la orice emisiune unde vom discuta, pe bază de argumente, cine pe cine a trădat, dar vă asigur că nu voi fi găsit vinovat nici în ceea ce îl privește, nici în ceea ce privește România.”, a spus Cozmin Gușă, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.