Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Adrian Năstase îl acuză pe Cozmin Gușă de TRĂDARE: 'Faptul că a dus apoi dosarele de la PSD lui Băsescu a fost efectiv o trădare'

Digi24
Adrian Nastase

Fostul premier al României, Adrian Nastase, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cozmin Gușă și cum a ajuns să-l cunoască. El spune că a fost de acord cu angajarea lui Gușă și la recomandarea generalului Iulian Vlad, fost șef al Securității.

UPDATE - REPLICA LUI COZMIN GUȘĂ

„Eu am gândit atunci, am gândit bine, dar am greșit în alegerea pe care am facut-o, am gândit că este nevoie de un fel de city manager. De cineva care să gestioneze, să fie un administrator. Cozmin Gusa, venind in Kiseleff, a dorit să cucereasca puterea”, a spus la Metropola TV Adrian Năstase.

Întrebat cum a fost prima întâlnire cu el, acesta a precizat:

„Nu-mi aduc aminte cine mi l-a recomandat, dar stiu că am vorbit cu Dan Voiculescu, el (n.r.: Cozmin Gușă) lucra acolo. Si am mai vorbit cu generalul Vlad, stiam că generalul Vlad (n.r.: Iulian Vlad) îl știe destul de bine, și i-am cerut părerea. Opinia lui a fost favorabilă. Dar practic, venind la partid… când părinții nu sunt acasă, copiii încearcă să faca tot felul de prostii. El a încercat să construiască un alt centru de putere, și-a pus în cap toți liderii partidului. Comentariile lui au deranjat, relatia cu Ion Iliescu s-a tensionat foarte tare. A fost o greseală, privind înapoi. Ideea în sine era bună, dar alegerea persoanei nu a fost cea mai bună. Faptul că a dus apoi dosarele de la PSD lui Basescu a fost efectiv o tradare”, a spus Adrian Năstase.

Citește și: Adrian Năstase, analiză la rece în problema urşilor din România: 'Avem obligaţia să le explicăm si de ce este necesară vânătoarea' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.