Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă uimește: 'Mi-a șoptit o 'păsărică' bine informată că se coace o strategie mizeră. Raportările zilnice să atingă pragul de 2000 pe zi'

Gușă

Cozmin Gușă acuză că PNL pregătește în ”laboratoarele puterii” o ”strategie mizeră” potrivit căreia, începând de la mijlocul săptămânii viitoare să fie raportate zilnic peste 2.000 de noi cazuri de infectări cu COVID-19. Motivul: Gabriela Firea și Nicușor Dan ar fi la egalitate în sondaje, iar dacă Dan pierde competiția electorală, din postura de ”candidat personal al lui Iohannis”, Ludovic Orban va fi ”decapitat” din fruntea PNL.

”2000 DE INFECTAȚI PE ZI! "ȚINTA" INCLUSĂ ÎN STRATEGIA DE CAMPANIE A LuCOVID-ului.

ȘMECHERIE anti-PSD, ce poate deveni “BUMERANG” anti-PNL. Ghici cine câștigă?

Citește și: Magistrații de la Curtea de Apel București au hotărât să amâne judecarea apelului în dosarul ‘Colectiv’

Mi-a șoptit o "păsărică" bine informată că în laboratoarele puterii se coace o strategie mizeră, conform căreia, începând cu mijlocul săptămânii viitoare, raportările zilnice despre infectații cu COVID să atingă pragul de 2000 pe zi. Deoarece nimeni nu poate controla eficient acuratețea rapoartelor, și nici n-am văzut vreun oficial diferit de guvernarea Lu'COVID care să-i admonesteze și să cerceteze serios, e limpede că acest fapt se poate întâmpla ușor și fără comentarii. Bineînțeles că nici “presa miluită”, vorba lui Ion Cristoiu, nu va chestiona procedura falsificării raportărilor, dar în schimb va trâmbița cotidian despre pericolul multiplicat al infectării în aceste condiții, mai ales pentru bătrâni, care vor fi descurajați astfel să se prezinte la vot duminică. Parcă văd deja titlurile presei: "PENTRU CEI MAI ÎN VÂRSTĂ, RISCURILE SUNT CRESCUTE ȘI PERICOLUL INFECTĂRII ESTE IMINENT!"

Citește și: Klau Iohannis: V-aţi mobilizat exemplar şi acest lucru îmi arată că se poate

Care-ar fi calculul din mintea lui LuCOVID și a celor care-l asistă?

Ținând cont de structura demografică tradițională a votanților, liberalii cred că astfel PSD va avea cel mai mult de pierdut, acesta fiind votat majoritar în rândul pensionarilor și a oamenilor în vârstă. Așa și este! Ce nu le spune însă LuCOVID colegilor săi (deși știe!), este faptul că începând cu anul trecut și structura votanților PNL s-a modificat drastic, fiind cvasi similară cu cea a PSD, iar sociologii serioși știu bine asta. Deci și peneliștii vor pierde mulți votanți vârstnici care, înfricoșați fiind de infectare, vor sta acasă.

Citește și: Lovitură devastatoare pentru Nicușor Dan! A apărut înregistrarea cu neînțelegerile dintre el și PNL

În aceste condiții, devine clar că beneficiarul direct al probabilei manipulări cu 2000 de infectați pe zi va fi USR-PLUS, partidul REZERVIȘTILOR, aceiași care "îl trag cu cheița" pe disperatul LuCOVID.

Sondajul liberal de alaltăieri în București arăta așa: USR-PLUS 38%, PSD 29%, PNL 22% pentru PMB, Nicușor-Plicușor a scăzut cu 4% în urma scandalului cu Câine, Firea s-a stabilizat, așa că scorul amândurora este azi de 33% (Băse e la 14%). Deși îngrozit de scorul mic al PNL în București (pe care nici nu-l mai poate reconsolida până la alegeri!), LuCOVID joacă acum totul pentru salvarea prin "Nicușor-Primar", acesta fiind și CANDIDATUL PERSONAL al lui Iohannis, așa cum am explicat alaltăieri. Acesta este motivul pentru care joi seara LuCOVID a "rupt ușile" la Cotroceni, cerându-i lui KWI să mobilizeze instituțiile de forță pentru susținerea cu mijloace ilegale și cu orice preț a lui Nicușor-Plicușor (treaba cu 2000/zi e parte din această strategie!). Orban l-a convins pe Iohannis, acesta l-a mandatat pe Pahonțu să implementeze operațiunea, iar instituțiile de forță ... au refuzat! Oamenii de acolo știu că așa ceva nu va scăpa neanchetat ulterior, și mai știu că gonflarea USR-PLUS va aduce pagube mari și instabilitate în perspectiva Parlamentarelor.

Citește și: Nicuşor Dan aduce noi acuzaţii: Caracatița Firea-Pandele, angajarile se fac numai pe baza de rudenie în administraţia bucureşteană!

Dar și LuCOVID și REZERVIȘTII știu că pierderea Capitalei, cu PNL la 20% și cu Nicușor neales, poate atrage rapid decapitarea lui LuCOVID, care va fi atacat dur din interior, în acest scenariu, EXACT ÎN NOAPTEA DE DUPĂ ALEGERI.

Așadar, în urmatoarele 7 zile se va juca DUR, NETRANSPARENT ȘI LA RISC MAXIM.

SĂ URMĂRIM DECI MECIUL ȘI SĂ-L COMENTĂM!”, a scris Cozmin Gușă.

Citește și: Magistrații de la Curtea de Apel București au hotărât să amâne judecarea apelului în dosarul ‘Colectiv’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.