Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Craig Bellamy mărturiseşte că a fost diagnosticat cu depresie

Craig Bellamy, fost internaţional galez şi jucător al echipei engleze de fotbal Liverpool, a mărturisit luni, pentru Sky Sports, că a fost diagnosticat cu depresie în urmă cu patru ani.

Bellamy (40 ani), care a fost atacant al ''cormoranilor'' a dezvăluit că a luat medicamente, iar accidentările pe care le-a suferit în timpul carierei i-au afectat starea mentală.

"Am fost diagnosticat cu depresie în urmă cu patru ani. Sunt un om cu depresie, nu pot să neg acest lucru. Am luat medicamente timp de trei ani, acum este însă prima dată când vorbesc despre acest lucru. Am avut căderi, apoi îmi reveneam. Accidentările pe care le-am suferit m-au afectat şi mai mult, a fost foarte greu să le depăşesc. Sincer, nu mă aşteptam ca în acest fel să fie cariera mea de fotbalist'', a spus Bellamy.

Atacantul, care a jucat de 78 de ori pentru naţionala ţării sale şi a avut 300 de apariţii în Premier League unde a marcat 81 de goluri, ar putea să-i succeadă lui Ryan Giggs în funcţia de selecţioner al naţionalei galeze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.