Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Credit Europe Bank România, profit brut de 39 milioane lei în primul semestru din 2019

profit

Credit Europe Bank România a înregistrat în primul semestru al acestui an un profit brut de 39 milioane lei în primul semestru din 2019, înregistrând astfel o perioadă cu valori constante şi sustenabile, conform unui comunicat remis, joi, AGERPRES.

"Dinamica pozitivă din primele şase luni ale anului curent a fost bazată în principal pe creşterea echilibrată a creditării în zona corporate, înregistrând un avans constant faţă de 2018. De asemenea, activitatea de creditare pe segmentul de retail s-a concentrat pe portofoliul de carduri de credit - CardAvantaj, Optimo Card şi CEB Diamond. Anul 2019 marchează pentru noi şi investiţii solide în digitalizare ce urmăresc încurajarea folosirii canalelor electronice şi suntem încrezători că vom continua tendinţa pozitivă de implementare a obiectivelor avute în plan pentru anul în curs", a declarat Yakup Cil, CEO Credit Europe Bank România.

La 30 iunie 2019, depozitele clienţilor aveau o valoare totală de aproape 2,9 miliarde lei, totalul activelor ajungea la aproape 4,1 miliarde lei, iar portofoliul de credite depăşea 2 miliarde lei.

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 46 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru.

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când se numea Banca de Credit Industrial şi Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.