Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Creşte îngrijorarea în Portugalia faţă de starea de sănătate a laureatului Eurovision, Salvador Sobral

twitter.com
salvador sobral eurovision 2017

Preocuparea suscitată în Portugalia de sănătatea fragilă a cântăreţului Salvador Sobral, foarte iubit în ţara sa după ce a câştigat concursul Eurovision, a crescut în urma recentelor informaţii din mass-media locale care asigură că artistul a fost spitalizat la Lisabona, relatează marţi EFE. Sobral, care s-a retras temporar de pe scenă în urma unei suferinţe despre care nu a vorbit niciodată, dar care, potrivit mediilor portugheze ar fi de natură cardiacă, a fost internat la spitalul Santa Cruz, unde, conform surselor spitaliceşti, se află sub "controlul şi supravegherea" medicilor.

Surse apropiate familiei asigură că artistul în vârstă de 27 de ani se află sub supravegherea medicilor, aşa cum anunţase Sobral la sfârşitul lunii august, subliniind că este nevoit să se retragă temporar de pe scenă la sfatul medicului său. După confirmarea internării sale s-au multiplicat mesajele de susţinere ale cântăreţului pe contul său de Twitter, unde fanii îi doresc recuperare grabnică şi revenirea pe scenă.

Sobral a devenit un erou naţional după ce a obţinut anul acesta pentru ţara sa prima victorie din istorie la Eurovision. A fost în timpul acestui concurs când s-a aflat despre problemele sale de sănătate care l-au obligat să renunţe la unele repetiţii în favoarea surorii sale, Luísa Sobral, autoare a baladei 'Amar pelos dois', cu care a câştigat concursul. Cu trecerea lunilor, suferinţa sa despre care nu-i place să vorbească l-a obligat să se îndepărteze de scenă, conform Agerpres.

Cu discreţia sa obişnuită şi în timp ce o mare parte a presei asigură că are nevoie de un transplant de inimă, artistul a susţinut un ultim şi emoţionant concert la 8 septembrie, la Cascais, la 30 de km de Lisabona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.