Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Crește tensiunea între palestinieni și israelieni: o femeie a fost ucisă de armata Israelului

captură youtube.com
cisiordania, israel, protest, conflict, palestinieni

UPDATE: Se pare că femeia ucisă de armată era înarmată. Vezi și: Noi detalii despre atacul din Cisiordania: femeia ucisă de armată era înarmată

ȘTIREA INIȚIALĂ: O femeie palestiniană a fost ucisă duminică de soldați israelieni în Cisiordania ocupată de sud, a anunțat Ministerul Palestinian al Sănătății, relatează Le Figaro.

Victima este Ghada Sabatine, văduvă în vârstă de patruzeci de ani și mamă a șase copii, potrivit agenției palestiniene de știri Wafa. Ministerul palestinian a declarat că femeia a cedat în urma rănilor suferite după ce a fost împușcată de soldați israelieni în apropiere de Husan.

Potrivit Ministerului Palestinian al Sănătății, femeia a fost grav rănită când a ajuns la spitalul din Beit Jala, în apropiere de Betleem, unde a murit după ce a pierdut „mult sânge”.

Armata israeliană a confirmat că a deschis focul asupra „corpului inferior” al femeii, spunând că se îndrepta „suspicios” spre soldați, în ciuda „focurilor de avertisment” pentru a o descuraja. Ea a primit primul ajutor la fața locului din partea soldaților înainte de a fi îngrijită de medici, a declarat armata israeliană, spunând că a lansat o anchetă în acest caz.

Context

Incidentul vine în contextul în care forțele israeliene desfășoară o operațiune în nordul Cisiordaniei ocupate în urma unui atac care a ucis trei persoane joi seară la Tel Aviv și a fost pus la cale de un palestinian din tabăra de refugiați.

Vezi și: VIDEO Teroare la Tel Aviv: cel puțin doi morți și patru răniți într-un atac 'terorist'; poliția a cerut locuitorilor să stea în case .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.