Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Teroare la Tel Aviv: cel puțin doi morți și patru răniți într-un atac 'terorist'; poliția a cerut locuitorilor să stea în case

Ultima Ora breaking news

Cel puțin două persoane au murit și patru au fost grav rănite într-un atac armat produs joi în centrul orașului Tel Aviv, cel mai recent din mai multe atacuri în care au fost ucise 13 persoane în ultima lună, relatează Reuters, informează Mediafax.

Un oficial al unui spital israelian a declarat că două persoane au fost ucise. Serviciul de ambulanță Magen David Adom a declarat că a transportat la spital șase persoane cu răni grave.

Poliția, care îl caută pe atacator, le-a spus locuitorilor să rămână în casă.

"Un terorist a deschis focul de la mică distanță și apoi a fugit pe jos. Mai multe persoane sunt rănite", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Eli Levy, la postul de televiziune Canal 13. "Nu vă părăsiți casele. Nu scoateți capul pe fereastră. Nu vă apropiați de balcoane", a spus el.

Imaginile de televiziune au arătat ofițeri înarmați alergând pe strada Dizengoff, o stradă comercială importantă, și pe străzi secundare mai mici, încercând să dea de urma atacatorului.

Vezi și: VIDEO - Ierusalimul fierbe: confruntări violente între palestinieni și Poliție; forțele de ordine au fost atacate cu pietre

Vezi și: Recrudescență a violenței în teritoriile ocupate între israelieni și palestinieni: Fatah anunță un 'război în tot Israelul' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.