Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Creșteri salariale la o mare casă de pariuri. Angajații au fost plătiți integral și pe perioada pandemiei, când agențiile de pariuri au fost închise temporar

angajati angajator salarii

Grupul Superbet, liderul pieței de pariuri sportive din România și cel mai mare angajator din domeniu cu cei peste 4.000 de angajați ai săi, anunță că a crescut salariile și pachetele de beneficii pentru toate categoriile de angajati, Retail și HQ. Superbet își consolidează astfel poziția de angajator care oferă o medie salarială peste nivelul oferit pe piața de profil. De altfel, Superbet se numără și printre puținele companii care, pe parcursul celor doi ani dificili de pandemie, a plătit integral salariile angajaților săi in perioadele in care activitatea de retail a fost parțial suspendată, agențiile de pariuri fiind temporar închise, ca urmare a restricțiilor impuse de Guvern.

Piața muncii de azi este o piață a angajaților

Aproape 7 din 10 angajaţii plănuiesc să îşi schimbe jobul în 2022, după ce, în 2021, 62% dintre ei considerau că nivelul de stres a crescut, iar bunăstarea a devenit o prioritate în selecţia locului de muncă, după cum notează și un raport al BestJobs, care subliniază și faptul că piaţa muncii în 2022 se arată favorabilă candidaţilor.

În condițiile în care retenția angajaților și atragerea unora noi devine o provocare și mai mare, Superbet oferă un set de beneficii care chiar fac diferența, când e vorba de motivarea și eficiența acestora. Amintim aici câteva - bonuri de masă, abonamente medicale (partneriat cu operatorul medical “Regina Maria”), bonus de performanță și diferite alte tipuri de bonusuri (Crăciun, Paște), suport pentru wellbeing (angajații pot suna într-un call center și pot programa ședințe de suport psihoterapeutic și consiliere psihologică), numeroase workshop-uri de profil. “Wellbeing-ul nu a fost niciodată mai important, iar organizaţiile au învăţat că este nevoie să îşi arate partea umană”, au mai spus reprezentanții Superbet.

În contextul pandemiei cu coronavirus, angajații caută tot mai multă flexibilitate și autonomie. În cazul operatorului de pariuri sportive, pachetele de beneficii includ și un concept inovativ pentru piața muncii din România, așa-numitul ‘Open Paid Annual Leave’ (OPAL) - angajatul își poate lua câte zile de concediu vrea, cu condiția să-și îndeplinească obiectivele.

“Brandul de angajator este foarte important, iar Superbet este deja o organizaţie complexă. Ne concentrăm şi pe ceea ce se numește ‘Candidate Experience’, viteză, digitalizare, calitate şi includere", detaliază cei de la Superbet.

De amintit că, în ultimii doi-trei ani, grupul Superbet a atras talente de top mai ales din zona de tech, high-tech şi financiară, recrutând de la Google, Amazon, Mars, Olx, Adobe, Oracle, McKinsey etc.

După intrarea minoritară a fondului american de investiții Blackstone în acționariatul grupului Superbet, componenta financiară și cea tehnologică au devenit zone cheie în modelul de business al Superbet, care în prezent este compania cu cele mai ambițioase ținte în afara țării – continuarea extinderii pe piețe mature din Europa, intrarea pe piața din SUA, recent deschisă pariurior sportive, listarea pe una din bursele americane.

În vara anului trecut, Grupul Superbet a făcut și cea mai mare tranzacție a unei companii românești în afara țării, achiziționând integral compania belgiană Napoleon Sports & Casino, al treilea jucător de pe piața de profil din Belgia.

Piața din România rămâne cea mai importantă pentru grup, cofondat în 2008 de antreprenorul Sacha Dragic, care deține în continuare pachetul majoritar și poziția de Executive Chairman al Grupului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.