Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crichet: O jucătoare din Africa de Sud a primit concediu de compasiune, pentru a fi alături de soţia sa, care nu a fost inclusă în lotul pentru CM

https://www.britannica.com/sports/cricket-sport
meci cricket

Federaţia de Crichet din Africa de Sud i-a acordat Marizannei Kapp „concediu de compasiune”, după ce soţia ei, Dane van Niekerk, nu a fost inclusă în lotul pentru Cupa Mondială T20, relatează BBC, potrivit news.ro

Van Niekerk nu a fost inclusă în lot pentru turneul din februarie, pe care Africa de Sud îl găzduieşte, deoarece nu „îndeplinit criteriile minime fizice”.

Kapp va rata ultimul T20 al unei serii triunghiulare împotriva Indiei.

„Câteva zile emoţionante, sunt mai ÎNTÂI o soţie şi apoi jucătoare de crichet”, a spus Kapp pe Twitter.

„Mulţumesc CSA [Federaţia Sud-Africană de Crichet] pentru că mi-ai oferit oportunitatea de a fi acasă să-mi susţin soţia şi familia, în timp ce mă împrospătesc mental şi fizic pentru Cupa Mondială T20. A fost întotdeauna cea mai mare onoare pentru mine să-mi reprezint ţara", a menţionat sportiva.

Antrenorul Africii de Sud, Hilton Moreeng, a declarat: „Concediul i-a fost acordat pentru a putea reveni pregătită mental pentru joc. Face parte din lotul pentru Cupa Mondială şi este angajată în această cauză. A avut nevoie de concediu de compasiune şi i s-a acordat pentru că ne-am simţit foarte mulţumiţi de forma în care se află, în măsura în care sunt luate în considerare abilităţile ei”.

Cricket Africa de Sud a anunţat că Van Niekerk nu a reuşit timpul necesar pentru o alergare de doi kilometri. Sportiva revenise după o accidentare.

Ea a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care a spus că a fost „absolut distrusă” după neincluderea în lot.

Kapp, în vârstă de 33 de ani, şi Van Niekerk, în vârstă de 29 de ani, şi-au făcut debutul internaţional în timpul Cupei Mondiale feminine ICC din 2009.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.