Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CRIMA care a ȘOCAT România: Educatoarea spune cum și de ce și-a UCIS fiica de 4 ani

educatoare criminala

Oana Neţ, femeia de 38 de ani din Timişoara care şi-a ucis fiica de patru ani, înecând-o în cada de la baie, le-a spus procurorilor, la audieri, că nu îşi aminteşte cum a reacţionat fiica sa în ultimele momente de viaţă şi că a vrut ca ea şi fetiţa să moară pentru a scăpa de situaţia tensionată din familie, după ce soţul său a anunţat-o că vrea să divorţeze.

Femeia şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor şi a povestit că în după-amiaza acelei zile, în jurul orei 17.30, a sosit acasă cu fiica sa de la grădiniţă, i-a spus micuţei că vrea să îi facă un duş şi apoi să o ducă la bazinul de înot. La un moment dat, atât mama, cât şi fetiţa au intrat în baie, iar femeia a umplut cada cu apă, moment în care fiica a pus şampon, apoi a intrat în cadă.

Citește și: Mișcare inedită a companiei Telekom: De ce vor beneficia toți clienții operatorului

Femeia le-a mai povestit procurorilor că a fost cu gândul la situaţia din familie, după ce soţul ei a anunţat-o că vrea să divorţeze şi şi-a închipuit că dacă ea şi fiica sa vor muri, vor scăpa de stresul şi de incertitudinea în care a ajuns să trăiască. În acel moment, ea a ţinut-o pe fetiţă cu capul sub apă.

Mama fetiţei le-a mai spus procurorilor că nu îşi aminteşte cum a reacţionat fiica ei în ultimele momente de viaţă, dacă s-a zbătut sau nu. Ea a mai susţinut că nu s-a mai gândit deloc la cea mică şi la ce s-a întâmplat cu ea, apoi a înghiţit erbicid. Femeia a încercat şi să îşi taie venele cu un cuter, însă nu a reuşit, apoi a încercat să taie venele fiicei sale.

Citește și: Intervenţie în forţă a Curţii de Conturi: Preoţii SUNT VIZAŢI – se va ajunge la tribunal

Oana Neţ a mai spus că a intrat într-o stare de semiconştienţă, din care şi-a revenit după ora 22.00. Ea susţine că atunci când s-a trezit din acea stare şi-a dat seama ce a făcut şi a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa incidentul.

Judecătorii de la Tribunalul Timiş au decis, joi, arestarea preventivă a femeii, pentru o perioadă de trei zile, pentru violenţe în familie (omor asupra unui membru al familiei - fiica).

Citește și: Ce se va întâmpla cu sporurile din sănătate: Vestea care îi va scoate din sărite pe medici

Tot joi, medicii legişti din Timişoara au finalizat autopsia fetiţei şi au stabilit că micuţa a decedat înecată. De asemenea, medicii legişti spun că fetiţa avea tăieturi la mâini, însă acestea erau superficiale, doar la nivelul pielii, neajungând la ligamente şi la vene.

Crima a avut loc marţi seară într-o casă din cartierul Ronaţ, aflat la marginea Timişoarei, femeia sunând la numărul de urgenţe 112 în jurul orei 23.00. După ce a sunat la 112 pentru a anunţa crima, femeia s-a încuiat în casă, iar poliţişti au fost nevoiţi să forţeze uşa pentru a intra.

Citește și: Ministrul Mediului neagă noua taxă de timbru: ”Vă rog să luați de bun numai ceea ce comunic eu și cred că v-ați obișnuit că sunt om extrem de corect”

Fetiţa de patru ani era decedată, înecată în cada de la baie şi cu venele de la mâini tăiate.

În locuinţă, în momentul crimei, se afla şi străbunica fetei, o femeie de 84 de ani, bătrână şi bolnavă, care nu a auzit nimic suspect.

Citește și: Ce avere uriașă a lăsat în urmă Stephen Hawking și cine sunt moștenitorii săi (Video)

În timpul cercetării la faţa locului, femeia le-a spus poliţiştilor că a înghiţit erbicid, în încercarea de a se sinucide şi a început să vomite. Un echipaj SMURD a preluat-o pe aceasta şi a dus-o la Spitalul Municipal Timişoara, sub escortă, apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean Timişoara.

Mai mulţi martori le-au declarat poliţiştilor că, cel mai probabil, femeia a recurs la gestul de a-şi ucide fetiţa după o ceartă cu soţul ei, care i-ar fi cerut divorţul. Femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost educatoare timp de 15 ani la grădiniţa din satul Murani, din judeţul Timiş. În urmă cu trei săptămâni, ea a cerut concediu fără plată invocând că a obosit să facă naveta şi că vrea să îşi caute un loc de muncă mai bine plătit.

Citește și: Alertă maximă! Au fost descoperite particule de plastic în apa îmbuteliată! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.