Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă înfiorătoare în București: Procurorii explică cum a fost ucisă administratora

autoinsurancedeal.org
politia

Crimă șocantă în București. O administratoare de bloc a fost ucisă de un bărbat cu un cuțit! Iată ce detalii dau procurorii:

Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 29.03.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat (un bărbat în vârstă de 57 de ani), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

La data de 28.03.2024, în jurul orei 19:15, pe fondul unei situații conflictuale anterioare, inculpatul s-a înarmat cu un cuțit, s-a deplasat în camera administrației blocului în care locuia, situat în mun. București, sector 2, și i-a aplicat victimei (administratora în vârstă de 55 de ani a imobilului) multiple lovituri de cuțit în zona toraco-abdominală și în zona brațelor, provocându-i numeroase plăgi care au dus la deces.

Unul din cei doi martori oculari a apelat numărul de urgență 112, iar echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul victimei. Inculpatul a fost depistat în imobil, având asupra sa cuțitul cu care săvârșise fapta.

Trupul victimei a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, iar autopsia efectuată în dimineața de 29.03.2024 a relevat peste 25 de plăgi produse prin lovire cu cuțitul.

Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.