Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă ÎNGROZITOARE în România - Bărbat decapitat cu drujba în fața copiilor. Agresorul, reținut de polițiști / UPDATE

Twitter
politie crima

UPDATE 09.09: Tânărul de 32 de ani, din Sânandrei, județul Timiș, care, joi dimineața, a decapitat un bărbat, a fost reținut de polițiști imediat după ce a comis crima, fiind observat de oamenii legii în timp ce se plimba pe o stradă din localitate cu drujba în mână.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul în vârstă de 32 de ani, care a decapitat un bărbat de 44 de ani, în localitatea Sânandrei, joi dimineața, a fost prins imediat după ce a comis crima, de către polițiștii timișeni.

Negocierea finală USR-PLUS: Cum va arăta lista pentru europarlamentare şi ce planuri există pentru prezidenţiale

Oamenii legii l-au observat pe tânăr pe o stradă din localitate, plimbându-se cu drujba în mână și plin de sânge. Acesta a fost reținut, fiind cercetat pentru omor, și urmează să fie audiat, iar apoi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Din primele informații, se pare că tânărul de 32 de ani a tăiat ușa de la intrarea în casa victimei cu drujba. În locuință se aflau un bărbat de 44 de ani, copiii acestuia, doi băieți de 14 și 18 ani, precum și prietena unuia dintre ei.

Băieții și fata au reușit să fugă, iar adolescentul de 14 ani și-a rupt un picior în timp ce a încercat să scape pe geamul din spate al casei.

Victima a fost prinsă în curtea casei, bărbatul fiind descoperit decapitat lângă un gard.

Crima s-ar fi produs pe fondul unui conflict mai vechi între victimă și agresor.

*

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Sânandrei, județul Timiș, este acuzat de omor, după ce, joi dimineața, ar fi tăiat o ușă cu drujba, apoi ar fi atacat victima în zona capului. Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări.

Surse judiciare au declarat, joi dimineața, pentru MEDIAFAX, că în comuna Sânandrei, din județuln Timiș, a avut loc un omor, autorul având 32 de ani. Acesta se afla în stare de ebrietate.

Carmen Dan, precizări de ULTIMĂ ORĂ după ce România s-a oferit să primească mai mulți imigranți din Italia: 'Nu este o decizie fermă'

Din primele cercetări, se pare că cel acuzat de omor, înarmat cu o drujbă, a tăiat usa părtii vătămate, apoi a tăiat victima în vârstă de 44 de ani în zona capului.

A fost anunțat procurorul de serviciu, iar la ora transmiterii acestei știri se efectuează cercetarea la fața locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.