Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă la Mangalia! 15 ani şi 3 luni de închisoare pentru tânăra care și-a ucis prietena și a băgat-o într-o geantă

Ziua de Constanta
Crima Mangalia

Criminala fetei din Saturn, care a omorât-o, ascuns-o într-un geamantan și apoi i-a abandonat trupul sub o bancă într-un parc din Mangalia pe prietena ei, a primit o sentință de 15 ani și 3 luni de închisoare și trebuie să achite 75.000 euro daune morale.

 

"În principal, din câte observ, instanța s-a orientat către o pedeapsă minimă și nu către una maximă, iar în funcție de dorințele familiei, vom decide dacă depunem sau nu apel împotriva acestei hotărâri", a declarat avocatul Adrian Cuculis, citat de Mediafax.

Crima a avut loc în vara anului trecut. Fata în vârstă de 18 ani ar fi atacat victima, tot în vârstă de 18 ani, cu sălbăticie, apoi a ucis-o cu un cuțit. Corpul tinerei a fost apoi introdus într-un geamantan și abandonat sub o bancă.

Loredana Atănăsoaie, principala suspectă în cazul crimei din Mangalia din august 2023, în care o tânără a fost ucisă și băgată într-un geamantan, a fost condamnată acum în primă instanță. Miercuri, 10 aprilie 2024, Tribunalul Constanța a decis condamnarea tinerei la 15 ani și 3 luni de închisoare. Această decizie nu este definitivă.

Loredana are de achitat și 75.000 de euro daune

Tânăra a fost trimisă în judecată de procurori și este acuzată de omor, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos (două acte materiale), operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar și acces ilegal la un sistem informatic.

Cauza a fost investigată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă.

 

Tânăra de 18 ani din Vaslui a fost găsită moartă, la data de 6 august 2023, sub o bancă dintr-un parc din municipiul Mangalia. Cadavrul prezenta urme de violenţă.

Surse din anchetă au arătat, la acel moment, că presupusa autoare a faptei şi victima erau prietene, iar între ele ar fi apărut un conflict spontan, după ce victima şi-ar fi înşelat iubitul şi apoi i-ar fi cerut prietenei sale să nu îi spună acestuia adevărul.

Cele două fete se cunoşteau de mai mulţi ani şi veniseră împreună pe litoral, unde se angajaseră cameriste la un hotel din Saturn, potrivit Agerpres.

Trebuie subliniat faptul că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată sunt etape și măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situație să înfrângă prezumția de nevinovăție de care se bucură orice persoană acuzată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.