Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă sadică la Carei - Doi adolescenți s-au filmat în timp ce au ucis un om în bătaie

Twitter
politie crima

Modul sadic în care doi minori au ucis un bărbat în vârstă de 40 de ani, în casa în care locuia fără forme legale, lovindu-l ore în şir, a îngrozit comunitatea careieană. Pentru o minte normală este imposibil de explicat ce i-a putut determina pe cei doi elevi de liceu să recurgă la asemenea gesturi de violenţă extremă, notează opinia de Carei

Comunicatul procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare este extrem de laconic. Se pecizează doar că „inculpaţii K.M.N şi K.E., ambi minori, s-au deplasat la domiciliul numitului K.R.A, şi i-au aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii şi cu un obiect dur-rangă în zona capului, membrelor superioare şi inferioare, precum şi în zona toracică și abdominală” şi se mai arată că „activitatea acestora a fost întreruptă în jurul orei 19.00 de numitul K.G., care le-a cerut celor doi să înceteze loviturile, însă aceștia s-au reîntors la locul faptei în jurul orei 19.45 și după ce l-au dezbrăcat pe numitul K.R.A. au continuat activitatea de lovire pană la ora 20.00, când au părăsit domiciliul victimei”.

Iohannis nu ratează ocazia de a ataca Guvernul la deschiderea anului universitar: Cu miniștri mediocri obții rezultate mediocre

Anchetatorii nu au explicat cum au ajuns cei doi minori la domiciliul victimei, adică dacă victima îşi cunoştea călăii şi ce legături existau între ei. Este greu de crezut că au ales pur şi simplu la întâmplare o locuinţă din Grădina Viilor şi au intrat peste locatar ca să-l bată până la moarte.

Colegii elevilor povestesc, mai mult sau mai puţin discret, variante şi mai şocante. Potrivit acestora, minorii s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au decis să se distreze bătând bărbatul de 40 de ani, pe care l-ar fi cunoscut destul de bine. În timp ce îl băteau cu pumnii şi cu ranga, minorii şi-ar fi făcut poze cu bărbatul căzut la pământ, pe care le-ar fi trimis unor prieteni pe Facebook. Se pare că unul dintre prietenii care au văzut aceste poze ar fi acel K.G. din comunicatul procurorilor, care le-a cerut să înceteze agresiunea.

Însă, după circa trei sferturi de oraă, minorii s-au întors în locuinţa victimei şi au continuat să o lovească cu sălbăticie. Se pare că ar fi trimis din nou poze şi video-uri prietenilor, lăudându-se cu fapta lor. În cele din urmă, şi-au lăsat victima într-o baltă de sânge şi au plecat liniştiţi către casele lor.

Colegii elevilor agresori susţin că cei doi au mers dimineaţă la şcoală, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat absolut nimic, fiind convinşi că victima lor încă mai trăieşte. Au aflat de decesul acesteia abia în momentul în care au fost săltaţi din clase de către poliţişti.

Sperăm că anchetatorii vor reuşi să dezlege iţele acestei crime extrem de sadice. Oricum, este grav faptul că un om nevinovat şi-a pierdut viaţa în chinuri groaznice, cel mai probabil din dorinţa de a se distra a unor minori teribilişti, posibil chiar drogaţi. Iar cei doi tineri şi-au nenorocit destinele, urmând să petreacă ani grei în puşcărie în cazul în care anchetatorii le vor proba fără urmă de tăgadă faptele sadice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.