Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă conjugală feroce în Suceava: și-a înjunghiat soţul în inimă după o ceartă aprinsă

Radu Pop
politie bun

O femeie din localitatea suceveană Şaru Dornei a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a înjunghiat soţul în inimă, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, scrie Agerpres.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 12 spre 13 septembrie, aflându-se la domiciliu, pe fondul unui conflict verbal şi unor discuţii în contradictoriu cu soţul său, femeia a luat un cuţit cu care l-a lovit pe acesta în zona inimii, fapt ce a condus la decesul victimei.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, în data de 14 septembrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile faţă de persoana inculpată, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

Propunerea procurorilor a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava în aceeaşi zi, fiind emis mandatul de arestare preventivă a persoanei inculpate, pentru o durată de 30 de zile.

Cauza a fost instrumentată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, împreună cu poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Suceava - Serviciul Investigaţii Criminale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.