Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crime + Investigation începe din februarie difuzarea documentarului Victimele lui R. Kelly

filmare

Serialul documentar „Victimele lui R. Kelly” va reveni, cu al doilea sezon, pe 26 februarie la postul Crime + Investigation, potrivit news.ro.

Episoadele în care femeile abuzate sexual şi emoţional de cântăreţul R&B depun mărturii vor fi difuzate în fiecare miercuri, de la ora 22.00.

Citeşte şi: ALERTĂ! O educatoare JUDECATĂ pentru ŞASE fapte de purtare abuzivă, LĂSATĂ de instanţă să meargă în grădiniţa în care ar fi comis faptele - surse

R. Kelly şi-a ţinut viaţa din spatele scenei departe de public şi autorităţi mai bine de 20 de ani. În ultimii ani, el a fost acuzat de numeroase femei, iar odată cu lansarea primului sezon al documentarului „Victimele lui R Kelly”, au ieşit la iveală o serie de mărturii despre abuzurile la care au fost supuse mai multe femei din viaţa artistului american, stârnind reacţii şi controverse în întreaga lume.

În cel de-al doilea sezon, apropiaţi ai lui R. Kelly înaintează noi acuzaţii cu privire la abuzurile sexuale, mentale şi fizice la care au fost supuşi de acesta. Apar noi evoluţii ale cazului şi înregistrări care vor aduce o lumină nouă asupra laturii ascunse şi periculoase a personalităţii cântăreţului.

R. Kelly este implicat acum în mai multe procese în care este acuzat de trafic de persoane, pornografie infantilă şi obstrucţionarea justiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.