Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criminal de război, prins în România: a ucis oameni în războiul din Iugoslavia din 1992

Watching America
Iugoslavia război

Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat, care era urmărit internaţional pentru crimă de război. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Citește și: Raluca Turcan, discurs INCENDIAR în Parlament: 'În această instituţie s-au tranzacţionat voturi, s-au făcut presiuni, şantaje directe'

În această dimineață, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanța, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au depistat un bărbat, de 57 de ani, pe numele căruia exista o cerere de urmărire internațională, emisă de autorităţile bosniace.

Bărbatul în cauză, cu dublă cetățenie, suedeză și bosniacă, a fost dat în urmărire internaţională, pentru comiterea infracțiunii de crimă de război împotriva civililor, fapte petrecute în anul 1992, pe teritoriul Iugoslaviei.

Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 30 mai a.c., să fie prezentat Curții de Apel Constanța, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.