Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Criminalul cu ciocan', declarații în fața judecătorilor: Nu mi-am dat seama perfect, aveam tot felul de frici, am luat jumatate de pastila seara

criminal arges bascov ucis familia

Bărbatul care şi-a măcelărit familia în Brașov a ajuns miercuri  în faţa judecătorilor care au decis arestarea "criminalului cu ciocan" pentru 30 de zile.

Ca şi în cazul audierilor susţinute în faţa procurorilor, criminalul a vorbit tare şi răspicat şi în faţa instanţei. „Am avut discernământ diminuat, nu mi-am dat seama perfect, aveam tot felul de frici, am luat jumatate de pastila seara”, a declarat acesta judecătorilor, potrivit Antena 3.

La aflarea deciziei, a spus că nu face recurs: „sunt de acord pentru că nu am unde să mă duc!” Între timp, la locului crimei din Bascov a revenit un echipaj de cercetare criminalistică.

Armele crimei de la Bascov au fost un ciocan și mai multe pietre, iar imaginile de la locul masacrului i-au șocat până și pe anchetatorii cu zeci de ani de experiență.

Surse din anchetă spun că el a acționat în toiul nopții. Acesta și-ar fi omorât prima dată părinții și fratele, după care a așteptat dimineața, când cumnatul său urma să plece la muncă.

Imediat ce acesta a plecat, criminalul a dat năvală în casa surorii lui, pe care au ucis-o cu sânge rece. De asemenea a ucis-o și pe fiica acesteia, în vârstă de numai cinci ani. Bărbatul ar fi omorât-o pe fetiță pentru că nu purta lănțișorul de aur pe care i-l făcuse cadou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.