Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criminalul din Brașov, declarații înfiorătoare în fața polițiștilor: Ce ar fi făcut în timp ce își măcelărea copiii! Detaliile care i-au șocat pe anchetatori

www.realitatea.net
criminal Brașov

Afirmații cutremurătoare ale criminalului din Brașov! Acesta le-a spus anchetatorilor că, după ce și-a ucis cei doi copii, a putut comunica telepatic cu ei și că aceștia i-au transmis că "e mai bine acolo”. Bărbatul a mai spus, la audieri că a vorbit cu cei doi copii în timp ce îi omora și până când aceștia și-au dat ultima suflare.

Florin Buliga le-a spus anchetatorilor că el crede în reîncarnare și în existența vieților multiple. Mai mult, acesta a spus că în perioada sărbătorilor pascale "trebuie să moară anumite persoane alese”. Pe de altă parte, anchetatorii l-au descris ca pe o persoană ”ciudată”, dar nu ”nebună”.

Citește și: Un senator UDMR a profitat de Ziua Centenarului pentru a face marea solicitare în Parlament: 'Dorinţa de autoafirmare nu poate fi asuprită'

Florin Buliga, în vârstă de 43 ani, și-a omorât soția și pe cei doi copii, în noaptea de luni spre marți, când aceștia dormeau. Câteva ore mai târziu, el a mers la sediul IPJ Brașov și le-a spus anchetatorilor că i-a ucis pe soția sa, în vârstă de 42 ani, precum și pe fiica lor, de 18 ani și fiul de 13 ani.

El a povestit că, după triplul asasinat, a mers la Mănăstirea Șinca Veche și că avea gânduri sinucigașe, dar nu a reușit să-și ducă la bun sfârșit planul, anunță Romaniatv.net.

Anchetatorii au aflat de la Florin Buliga că, în jurul orei 03.00, a mers în camerele în care dormeau soția și cei doi copii, și i-a înjunghiat, pe rând, cu un cuțit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.