Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criminalul din Timiș, sancționat LEJER de Judecătoria Făget după ce a bătut CRUNT un bărbat: amendă penală și plata cheltuielilor de spitalizare

ciocanel judecator

Reprezentanții Poliției Timiș au anunțat că individul din Făget și-a atacat victimele cu o bâtă, și nu cu un cuțit, așa cum fusese anunțat inițial. În total, bărbatul, a bătut cinci persoane, dintre care una a fost omorâtă în parc, iar a șasea victimă a fost lovită cu mașina. Bărbatul nu este la prima faptă de acest gen, el bătând crunt un bărbat în 2016.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în total, Ionel Boldea a rănit, miercuri dimineața, șase persoane, un bărbat fiind omorât.

Citește și: Surpriză TOTALĂ pe piața pensiilor private - Ce s-a întâmplat în luna mai cu activele fondurilor

Individul de 33 de ani a mers în parcul din orașul Făget, unde, din senin, a atacat un bărbat și o femeie, soț și soție, care făceau jogging. I-a lovit cu pumnii și cu picioarele, dar și cu o bâtă. Ca urmare a loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia a suferit răni grave, aceasta fiind în comă. Se pare că acesta avusese o relație cu fiica celor doi, însă părinții tinerei nu i-au permis acesteia să se mai vada cu tânărul.

LĂSAT LIBER DE MAGISTRAȚI DUPĂ O BĂTAIE CRUNTĂ

Ionel Boldea are antecedente penale, însă magistrații nu au considerat că e nevoie să fie pedepsit pentru actele de violentă. Acuzat de lovire în 2017, Ionel Boldea a scăpat cu o sentință de invidiat. După ce l-a bătut măr pe un bărbat, Boldea a fost pus de judecătoarea Pușcaru Florina Mihaela să plătească daune morale și i-a fost interzis pentru un an dreptul de a fi ales în funcții publice.

"Tip solutie: Condamnare

Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 2 C.proc.pen. si art. 193 alin. 2 C.pen. cu aplicarea art. 75 alin. 1 lit. a C.pen. si art. 76 alin. 1 C.pen., condamnă pe inculpatul BOLDEA IONEL, la pedeapsa de 2400 lei amendă penală (120 zile-amendă x 20 lei) pentru săvârsirea infracriunii de lovire sau alte violente. În baza art. 66 alin. 1 lit. a si b C.pen., aplică inculpatului pedeapsa complementară constând în interzicerea exercitării următoarelor drepturi pe o perioadă de un an: dreptul de a fi ales în autoritătile publice sau în orice alte functii publice si dreptul de a ocupa o functie care implică exercitiul autoritătii de stat. În temeiul art. 397 alin. 1 C.proc.pen. raportat la art. 19, art. 20 si art. 25 C.proc.pen. si art. 1349, 1357, 1381 si urm. Cod civil, admite în parte actiunea civilă formulată de partea civilă Icobescu Sergiu-Petri?or si obligă inculpatul Boldea Ionel la plata sumei de 1500 lei cu titlu de daune morale, către partea civilă, respingând în rest pretentiile civile ca neîntemeiate. În temeiul art. 397 alin. 1 raportat la art. 19, art. 20 si art. 25 C.proc.pen. si art. 1349, 1357, 1381 si urm. C.civ. si art. 320 alin. 1 din Legea nr. 95/2006, republicată, admite actiunea civilă exercitată de partea civilă Spitalul Clinic Municipal de Urgentă Timisoara si obligă inculpatul Boldea Ionel la plata, către partea civilă, a sumei de 2114,950 lei, reprezentând contravaloarea cheltuielilor de spitalizare pentru persoana vătămată Icobescu Sergiu-Petri?or. În baza art. 274 alin. 1 C.proc.pen. obligă pe inculpat la plata sumei de 550 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea minutei. Pronuntată în sedinta publică din 30.03.2017", se arată în sentința dată de judecătoarea de la Judecătoria Făget, Puşcaru Florina Mihaela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.