Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu acuză boicotul și linșajul mass-media

antonescu
El consideră că sondajele ieșite pe piață sunt niște farse grosolane, însă adversarii politici știu adevăratul scor al PNL. 

”Ne poate speria cineva astăzi cu un sondaj fabricat? Ne poate azi, cineva intimida pe noi, urmașii unui Gheorghe Brătianu sau lui Dinu Brătianu, morți în pușcăria comunistă de la Sighet? Eu cred că nu!

Ne poate azi împiedica cineva să spunem României tot adevărul pe care îl știm? Eu cred că nu.

Teama lor, teama celor care nu și-au fixat un obiectiv la aceste alegeri, ci țin cu tot dinadinsul ca noi să nu ne atingem obiectivul este generată de faptul că știu adevărul. Pe ecranele televiziunilor lor este o farsă, bătălia României nu se dă între Ponta și Udrea, între PSD și Băsescu. Bătălia în România acum și pe viitor se dă între PSD, care vrea să se întoarcă în 2004, și PNL, singura alternativă europeană.

Avem toate motivele să intrăm în această luptă cu optimism și cu toată puterea. Avem de partea noastră adevărul. Avem de partea nostru curajul pe care nici un alt partid nu l-a mai avut în România, de a pune înaintea beneficiilor guvernării principiile pentru care facem politică.

Avem de partea noastră 800 de primari adevărați, loiali, devotați comunităților și Partidului Național Liberal. Avem cei mai buni candidați! Și când spun acest lucru nu spun o lozincă. Fiecare dintre ei a cutreierat în aceste zile țara și o va face până la sfârșitul campaniei, spunând exact ce au făcut Ramona Mănescu, Adina Vălean, Norica Nicolai, Renate Weber, Cristian Bușoi, toți acești oameni pot să spună românilor: asta am făcut în Parlamentul European, asta vreau să fac. Avem un program pe care sigur că nimeni nu vrea să îl dezbată, pentru că nu are cine, pentru că de la adversarii noștri nu auzim nicio idee despre ce vrem noi să facem în Parlamentul European. Eu nu vreau să sărim cu parașuta în Parlamentul European, eu nu vreau să facem liste pe cine și cât băgăm la pușcărie în Parlamentul European”, a declarat Crin Antonescu, la Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.