Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu și soția sa, Adina Vălean, au ajuns la DNA

Crin Antonescu a ajuns la DNA Ploiești! El a venit alături de soția sa, Adina Vălean, și a spus că va da declarații despre acuzațiile legate de cumpărarea unui apartament. "În calitate de martor. Nu cunosc exact în ce dosar, presupun că este vorba despre denunţurile mincinoase despre care atât aţi discutat la adresa mea", a declarat Crin Antonescu.

El va fi audiat în legătură cu un apartament pe care l-ar fi cumpărat la un preţ subevaluat de la fiul fostului şef al SRI, Virgil Măgureanu.

Fosta noră a lui Măgureanu, Alina Petre, ar fi depus un denunţ la DNA în care arăta că Antonescu şi soţia sa, europarlamentarul Alina Vălean, au achiziţionat un apartament de lux la jumătate din preţul său de piaţă, diferenţa fiind achitată de compania Romprest, prin achiziţionarea, în acelaşi imobil, a unui apartament la un preţ supraevaluat.

Citește și: Cele mai populare nume în Europa: Cum figurează România / FOTO

Alina Petre ar fi arătat în denunţul său că, în schimbul acestui favor, Antonescu trebuia să asigure prelungirea contractelor pe care compania Romprest le avea cu Primăria Sectorului 1, condusă de liberalul Andrei Chiliman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.