Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu îl 'DISTRUGE' pe Ludovic Orban: Ce DEZVĂLUIRI a făcut la România TV

Crin Antonescu

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu se implică de la distanță în congresul Partidului Național Libera. Fostul șef al Senatului continuă să-l susțină pe Cristian Bușoi pentru șefia partidului și îl face praf pe Ludovic Orban. În direct la România TV, Antonescu a dat cărțile pe față.

Citește și: Topul țărilor în care elevii sunt cei mai fericiți: Cine e pe primul loc și unde sunt cei mai nefericiți elevi

"Cristian Bușoi rămâne preferatul meu. Nu am motive să îmi schimb opțiunea. Din ce am văzut în declarații, a fost o campanie internă civilizată. Bușoi oferă o preocupare către deschidere, în timp Ludovic Orban vorbește despre teme vechi care nu aduc un câștig partidului. El vorbește despre împărțiri, despre vicepreședinți, despre cum se trebuie să se ia decizii în partid. Lucrurile astea merg acum în campanie, dar pe termen lung nu aduc nimic bun și nou pentru partid. Opțiunea mea rămâne pentru ce a discutat Bușoi, cum se va raporta partidul la restul societății și la temele din spațiul public.

Citește și: PREMIERĂ MEDICALĂ Au fost create camere pentru monitorizarea medicală a bebelușilor prematuri

Cred că preocuparea pentru congres e din 2014 și de aceea impresia că PNL nu va opoyiție. Cred că va face, să vedem cum o va face. Cred că temele lui Bușoi vor fi bune în Opoziție și dacă va fi cazul, la guvernare", a spus Antonescu la emisiunea Andreei Crețulescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.