Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Bologa (DNA) - Am simţit că e o situaţie stresantă privind pe Cercel şi Arafat - Noi nu urmărim greşeli sau vinovăţii, urmărim greşelile intenţionate.

wall-street.ro
DNA - Directia Nationala Anticoruptie

Procurorul şef al DNA susţine o conferinţă de presă pe tema activităţii instituţiei în cele două luni de stare de urgenţă decretate de preşedintele României Klaus Iohannis.

"Mi se par mult mai grave faptele de corupţie comise pe fondul unei pandemii cu implicare directă în protejarea eficientă a cetăţenilor. Ne vom face datoria indiferent de cine este vorba.

Am simţit că e o situaţie stresantă privind pe Cercel şi Arafat. Noi nu urmărim greşeli sau vinovăţii. Noi urmărim greşelile intenţionate.

Nu vânăm oameni care îşi fac datoria ci persoane care vor să se îmbogăţească din această situaţie cu pandemia", a mai spus Bologa întrebat despre cum evaluează afirmaţiile lui Streinu Cercel şi Raed Arafat.

În altă ordine de idei acesta a precizat că persoane cu funcţii sunt cercetate în cele 33 de dosare penale deschise urmare achiziţiilor şi altor fapte presupus comise pe fondul stării de urgenţă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.