Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului: Doar votând PNL putem scoate Teleormanul din conul de umbră în care este!

Facebook
Cristi Barbu

Secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, susține că treaba în județul Teleorman merge înainte că e campanie electorală sau nu. El admite într-o postare pe pagina sa de Facebook că își dorește ca cei care vor câștiga să fie reprezentanții PNL, dar cel mai mult și-ar dori ca acest județ să iasă din comun de umbră în care se zbate de mult timp.

”Continuăm dezvoltarea județului Teleorman! Chiar dacă mulți ne contestă și încearcă să inducă în eroare opinia publică, eu nu voi renunța la proiectele mele de investiții, atâta timp cât pot și cât îmi permite funcția pe care o ocup. Pentru mine nu contează că e campanie electorală! Da, susțin cu tot sufletul Partidul Național Liberal și pe Eugen Pîrvulescu la șefia Consiliului Județean, pentru că, eu cred cu tărie, că având o echipă puternică și dornică de dezvoltare în fruntea instituțiilor cheie ale județului, putem să ieșim din acest con de umbră în care ne-au uitat cei care au condus Teleormanul, ba, chiar la un moment dat, țara.

Oamenii mă cunosc, știu că nu mă las, nici intimidat și nici nu cedez presiunilor. Drumul European 70 sau DN 6 va fi lărgit cu bani de la Guvernul condus de Ludovic Orban, asta este clar! Astăzi, au fost aduse utilajele, iar începând de mâine se toarnă asfalt. Teleormănenii vor avea, astfel, acces rapid spre capitală. Vreau să mulțumesc tuturor factorilor decizionali ai Partidului Național Liberal și, în special, premierului Ludovic Orban că mă sprijină și a înțeles cât rău au făcut guvernările pesediste acestui județ. Pe teleormăneni îi rog să fie alături de noi și pe 27 septembrie să voteze toți candidații și listele Partidului Național Liberal.”, a scris Cristi Barbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.