Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Borcea a fost OPERAT de 3 ori: DEZVĂLUIRI din viața de după gratii

www.romaniatv.net
Cristi Borcea

La finele lunii noiembrie, Cristi Borcea a fost scos din Penitenciarul Jilava, unde execută pedeapsa primită în Dosarul Transferurilor, şi internat, sub pază, la Secţia de ortopedie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, pentru probleme la un picior.

Valentina Pelinel a petrecut Revelionul alături de familia lui Cristi Borcea şi de soara ei, dar şi împreună cu fiul ei, Milan Cristian (şase luni). Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, vedeta a vorbit despre problemele de sănătate pe care Cristi Borcea le are şi cât de greu îi este să le depăşească în detenţie.

Citește și: Gigi Becali a TURBAT: Ce nume vrea să pună echipei sale de fotbal

"Cel mai tare îmi doresc să îl avem pe tati alături de noi. El știe că noi îl iubim. Chiar dacă lui nu îi e ușor acolo unde e, întotdeauna ne-a sprijinit. Sunt mândră de el. Îmi doresc sănătate, liniște, înțelegere, după un an zbuciumat ca 2016. A fost totuși cel mai bun an. Era o iubire asumată, recunoscută. M-am controlat foarte bine, am vrut să rămân aceeași care mă știți. E mai bine Cristi, a avut trei intervenții la picior, a făcut un tratament la inimă, de 7-8 ore pe zi, perfuzii, care nu este uşor deloc. Îi zic că-l iubesc, asta îi dă putere. E cel mai important bărbat din viața mea. Dacă nu era el, nu era Milan", a spus Valentina Pelinel.

Citește și: Vești TRAGICE despre regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a

În martie 2012, fostul preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu. Borcea a fost supus unei intervenţiii de by-pass pe o arteră coronară blocată, grefa fiind luată din artera mamară. Intervenţia chirurgicală a avut loc atunci cu o săptămână înainte ca Tribunalul Bucureşti să dea sentinţa în Dosarul Transferurilor.

Citește și: Barack Obama, ținta unei farse cu oameni de zăpadă / FOTO

În iulie 2014, când era încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, Borcea a fost internat la Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Constanţa, după ce a acuzat dureri în piept. Medicii i-au făcut atunci o coronarografie, stabilind că nu a fost vorba de un infarct. Cristi Borcea a fost adus recent de la Penitenciarul Poarta Albă din Constanţa la Penitenciarul Bucureşti Jilava, unde execută pedeapsa în regim deschis. Borcea a fost cazat în aceeaşi cameră în care a stat şi la începutul acestui an şi în care se află alţi trei deţinuţi, condamnaţi pentru fapte uşoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.