Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Borcea are grijă de afaceri din închisoare: vrea să-i mai cumpere primei soții, Mihaela, un hotel la malul mării

Inquam Photos/ Octav Ganea
Cristian Borcea

Înainte de a ajunge din nou în spatele gratiilor, Cristi Borcea a avut grijă să facă ordine în afacerile sale. A renunțat la cele două ștranduri deținute în Capitală, dar nu a înstrăinat locațiile, ci le-a închiriat, așa că, lunar, în conturile sale intră sume consistente, anunță Libertatea.

Mihaela Borcea, prima lui nevastă și femeia care conducea cu mână forte aceste ștranduri, a rămas astfel fără obiectul muncii. Aparent. Ce i-a luat cu o mână, Borcea i-a dat cu cealaltă.

Mihaela, manager destoinic, a fost pusă să se ocupe de hotelul și plaja deținute de fostul acționar dinamovist la Olimp, și pentru că face treabă bună, se gândește să-i mai dea un business în aceeași stațiune. Borcea duce de zor tratative, prin intermediar, pentru a deveni coproprietar la încă un hotel din Olimp. Tranzacția nu a fost finalizată, dar nici departe n-ar fi, conform unor surse din apropierea familiei.

Simona Halep, obligată să învingă istoria! Gigi Becali pune presiune: 'Am o oftică mare pe Serena. Vreau să fie bătută măr'

Mihaela Borcea e adesea văzută, în această perioadă, dând sfaturi angajaților de la hotel și ocupându-se de administrarea, curățenia și promovarea plajei din Olimp.

În paralel, prima doamnă Borcea își face timp și s-o promoveze pe nepoata lui Borcea, Maria Cristina Călin, în vârstă de 21 de ani, să-și facă o carieră în muzică. Tânăra, aflată în ultimul an la Facultatea de Drept, și-a făcut recent debutul cu o piesă latino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.