Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Borcea, probleme în spatele gratiilor: Mesaj dur din partea soţiei

borcea

Alina Borcea a cedat nervos în urma presiunilor din presă care tot anunţă: uite divorţul, nu e divorţul. Alina a declarat la România TV că ea şi soţul ei nu au început demersurile separării, dar asta se va putea întâmpla luna viitoare.

"Presa ne tot divorteaza de doi ani, noi suntem casatoriti din 2011 si ma numesc Alina Borcea. Avocata a spus ca in iunie divortam. Nu a inaintat nimeni divortul pana in prezent. Mai aveti putina rabdare pana luna viitoare.” a marturisit Alina Borcea.

Nevasta lui Borcea spune ca apartementul de 3 milioane de euro din Statele Unite ii apartine si ei, precizand ca omul de afaceri „nu ar putea sa isi lase copiii in strada”.

 

Pe de alta parte, Gigi Becali a spus, pentru sursa citata, ca Cristi Borcea si-a programat o permisie pentru luna mai, atunci cand Valentina Pelinel urmeaza sa nasca.

 

„Cand spun ceva, spun adevarul si va spun: este in puscarie si nu poate iesi decat in luna mai (…) in luna mai este programata venirea pe lume a celui de-al saptelea copil al lui Cristi Borcea. Nu vi se pare normal sa-i dea drumul daca se naste copilul lui, nu e normal?”, marturisirea Gigi Becali in urma cu cateva luni

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.