Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Chivu e alături de Ionuț Lupescu, în cursa pentru șefia FRF: 'Ionuț este în mare formă'

www.romaniatv.net
Ionuț Lupescu

Aflat în campanie pentru președinția Federației Române de Fotbal, Ionuț Lupescu străbate județ după județ, pentru a se întâlni cu membrii afiliați ai FRF care votează la alegerile din 18 aprilie.

Săptămâna aceasta ”Kaiserul” îl are alături pe fostul căpitan al Naționalei, Cristi Chivu, care deja a anunțat că va face parte din echipa lui Lupescu, dacă acesta va deveni președinte.

Citește și: Scandal de proporții la TVR: O cunoscută prezentatoare a fost dată în judecată

Într-un video postat pe pagina de Facebook a ”Neamțului”, Lupescu și Chivu vorbesc despre cum decurg întâlnirile cu oamenii de fotbal din țară: ”Suntem de două zile din nou pe drum, am luat contact cu oamenii din Sibiu, Alba, Hunedoara, iar acum mergem către Caraș-Severin. Încă odată lumea a fost în număr mare alături de noi și m-am bucurat că, pe lângă votanți, m-am văzut și cu foarte mulți foști colegi. Absolut toți vor să-și aducă contribuția pentru dezvoltarea Fotbalului. Mă bucur foarte mult că oamenii sunt alături de noi”, a spus Lupescu.

”Eu m-am alăturat echipei în Sibiu, am fost în Hunedoara iar acum mergem către casă, către Caraș. Ionuț este în mare formă, deși sunt câteva săptămâni bune de când e pe drumuri. Abia aștept să ne întâlnim cu oamenii de fotbal, să le vorbim despre ideile noastre pentru fotbalul românesc”, a adăugat Cristi Chivu.

Citește și: Mugur Isărescu, avertisment de ultimă oră: “Se poate ajunge ca unii oameni să nu mai dea banii înapoi!”

De altfel, Chivu nu este primul fost internațional român care merge împreună cu Lupescu în campanie. Săptămânile trecute acesta i-a avut alături pe Florin Răducioiu și pe Costel Gâlcă. Kaiserul, considerat candidatul generației de aur la alegerile pentru FRF, are susținerea tuturor fostelor glorii ale fotbalului românesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.