Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Manea ar putea pleca de la FCSB în vară

gsp.ro
iubita lui cristi manea

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, se bucura, în urmă cu trei luni, că a reușit transferul lui Cristi Manea și era convins că a dat lovitura, însă jucătorul l-a dezamăgit, scrie Mediafax.

Cristi Manea a fost adus la FCSB în împrumut de la Apollon Limassol, din Cipru. Becali a fost de acord să-i dea un salariu de 30.000 de euro/lună și a acceptat în contract o clauză de 2,5 milioane de euro, pe care era sigur că o va plăti vara viitoare. Totuși, Manea a jucat puțin din momentul revenirii în Liga 1. În banda dreapta a apărarăii, Becali a preferat varianta Crețu, fotbalist adus tot în această vară.

Citește și: Atacantul echipei Crystal Palace, Andros Townsend, spune că a pierdut peste 50.000 de euro într-o noapte la pariuri online

”De Manea n-am fost mulțumit. Spuneți-mi ce realizare a avut! Nu vreau să-l supăr, dar ce realizare a avut? A avut vreo una? Un sfert de oră n-am auzit numele lui pe un comentariu. Să nu se supere, eu spun ce văd.” , a declarat Becali la Pro X.

Manea a jucat, în ultimii doi ani, la CFR Cluj, tot sub forma unui împrumut. El și-a început cariera la echipa lui Gagi, Viitorul, apoi a jucat în Belgia la Mouscron. Manea este cel mai tânăr debutant din istoria naționalei României și a fost desemnat fundașul anului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.