Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Săpunaru: 'Această naţională de tineret poate să aducă multe bucurii românilor'

www.digisport.ro
Cristi Săpunaru națională

Antrenorul naționalei de fotbal a României, Cosmin Contra, şi căpitanul Cristi Săpunaru i-au felicitat pe elevii lui Mirel Rădoi, după victoria cu Ţara Galilor, scor 2-0, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Serbia, scrie Mediafax.

"Strategia avută la naţionala de tineret, cu Mirel, a dat roade şi asta mă bucură. Această generaţie poate să facă pasul mult mai bine de la echipa de tineret la cea mare. Un turneu final îi va maturiza mult mai repede şi îi va ajuta să facă acest pas. L-am felicitat pe Mirel pentru rezultatul de ieri şi l-am rugat să le transmită şi băieţilor asta, pentru că era un meci dificil, cu miză şi s-au descurcat foarte bine", a spus Cosmin Contra, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Serbia.

Cristi Săpunaru le-a tranmsis şi el un mesaj colegilor mai tineri: "Ţin să-i felicit pentru ceea ce au realizat. Ţin minte că în 98 a fost ultima calificare la tineret. E meritul lor, al antrenorilor, al Federaţiei pentru ceea ce au realizat. Acum mai au un meci, dar nu cred că poate interveni ceva. Să meargă la turneul final si sperăm să realizeze şi acolo ceva. Cred că această naţională de tineret poate să aducă multe bucurii românilor", a declarat căpitanul echipei de seniori.

Citește și: Novak Djokovic, pe locul 2 ATP, după ce s-a calificat în finala de la Shanghai

Campionatul European de fotbal va fi organizat între 16-30 iunie 2019. Şase oraşe vor găzdui meciuri: Reggio nell’Emilia, Cesena, Bologna, Udine, Trieste şi San Marino. Grupele de la EURO 2019 vor fi stabilite pe 23 noiembrie 2018. Cele 12 echipe vor fi împărţite în 3 grupe a câte 4 echipe.

România U21, sub comanda lui Mirel Rădoi, a învins Portugalia, Bosnia şi Herţegovina, iar acum Ţara Galilor. Înaintea meciului decisiv cu Liechtenstein de marţi, de la Ploieşti, tricolorii mici sunt pe primul loc şi au nevoie de un singur punct pentru a câştiga grupa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.