Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Balaj (CFR Cluj) - Acest trofeu este al jucătorilor şi al staff-ului tehnic, au făcut 95 de puncte

GSP
Cristian Balaj

Preşedintele clubului de fotbal CFR Cluj, a afirmat, duminică seara, la finalul meciului cu Universitatea Craiova, scor 2-1, în urma căruia echipa pregătită de Dan Petrescu a câştigat cel de-al 5-lea titlu de campioană a României consecutiv, că acest trofeu este al jucătorilor şi al staff-ului tehnic, care au reuşit să obţină în acest sezon 95 de puncte.

"Vreau să îi felicit pe aceşti băieţi minunaţi pentru atitudinea pe care au avut-o azi cu echipa Craiovei, care a făcut tot ce a depins de ea, şi îi felicit, pentru că este fotbal, e normal că adversarul să îşi dorească să câştige. Am reuşit de-a lungul acestui meci să contracarăm toate pasele lungi şi centrările, ne-am retras şi automat am suferit. Îi felicit pe jucători, am făcut 95 de puncte, mai avem o etapă. Ne cerem scuze dacă am fost subiectivi uneori. Mă bucur că am demonstrat că CFR Cluj are suporteri. S-a spus că jucătorii noştri nu au valoare, că sunt mai slabi decât ceilalţi, dar una peste alta, sunt 95 de puncte. În primul rând acest trofeu este al jucătorilor, al staff-ului tehnic. Noi, ceilalţi, doar am încercat să îi încurajăm, să le asigurăm condiţii optime şi probabil că împreună am reuşit să mulţumim aceşti suporteri minunaţi", a spus Balaj la postul Digi Sport 1.

Oficialul echipei ardelene a părut destul de sigur pe izbânda echipei sale, afirmând că ar fi fost greu ca jucătorii echipei CFR Cluj să fie egalaţi pe final de meci. El a precizat totodată că şi în situaţia în care CFR Cluj nu ar fi câştigat titlul de campioană, nu se punea problema ca gruparea ardeleană să intre în faliment din cauza datoriilor, aşa cum s-a speculat.

"Ar fi fost greu să repetăm greşeala pe care am făcut-o la începutul acestui an, pentru că de fiecare dată şi FCSB, şi Craiova s-au bucurat că ne-au egalat în ultimele secunde. Noi am fost jigniţi de-a lungul campionatului, dar am încercat să dăm o notă de seriozitate. Chiar dacă nu am fi câştigat campionatul, CFR nu intra în faliment. Datoria era către finanţatorul clubului, care ne-a susţinut tot timpul. Important este că CFR este un club puternic şi capitalul social este mai mare decât al primelor cinci echipe înmulţit cu 2. Noi avem 120 şi ceva de milioane, bani care nu se pot retrage, care sunt aici pentru a continua activitatea", a mai spus Cristian Balaj.

Preşedintele grupării CFR Cluj a afirmat că în vara acestui an se vor efectua patru transferuri de jucători după modelul Lacina Traore: "Marea majoritatea dintre ei vor rămâne (n.r. - dintre jucătorii din lot), dar în vară vor veni patru jucători foarte talentaţi, încercăm să repetăm reţeta Traore".

CFR Cluj a câştigat al cincilea său titlu consecutiv de campioană a României la fotbal, duminică seara, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 (1-0), pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a, penultima, a fazei play-off a Ligii I.

Echipa antrenată de Dan Petrescu are patru puncte avans faţă de principala sa urmăritoare, FCSB, înaintea ultimei etape din play-off. De remarcat că la finalul sezonului regulat, CFR avea 14 puncte în plus faţă de FCSB.

CFR Cluj şi-a trecut astfel în palmares al optulea titlu de campioană, după cele din 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.