Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului: Depășim barierele politice! Banii pentru proiecte se dau și pentru PSD și pentru PNL

Facebook
Cristi Barbu

Secretarul general adjunct al guvernului, Cristian Barbu, susține pe pagina personală de Facebook, că Guvernul din care face parte a trecut de barierele politice. El le răspunde astfel celor care acuzau politizarea alocării de fonduri către autoritățile locale în prag de alegeri pe criterii politice, în special către aleșii PNL.

”Depășim barierele politice! Am fost acuzat că doar pentru primarii PNL se acordă bani și beneficii, dar Guvernul Orban a demonstrat astăzi contrariul. Am demarat un proiect pentru locuitorii din localități care au și au avut doar primari PSD, pentru ca noi ne dorim ca TOȚI cetățenii sa fie tratați la fel și să aibă condiții decente de trai. Pentru noi, cetățenii nu au culoare politică și nu contează ce primar administrează localitatea. Datoria noastră față de oameni este aceeași, indiferent de votul pe care l-au dat în trecut.

Șoseaua care leagă comuna Izvoarele de Zimnicea va fi reabilitată și modernizată, pe bani guvernamentali.

Îi mulțumesc omului care m-a sprijinit și care a contribuit la realizarea acestui proiect, premierul Ludovic Orban.”, anunță demnitarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.