Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi: Acest congres trebuie să fie concluzia finală a unei armonizări

cristian busoi

Congresul în urma căruia va fi ales preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) trebuie să fie concluzia finală a unei armonizări şi a unei echipe care trebuie să meargă înainte uitând de provenienţa din vechile partide, a declarat miercuri, la Târgu-Jiu, candidatul la funcţia de preşedinte al formaţiunii, Cristian Buşoi, informează agerpres.ro

Potrivit acestuia, proiectul său ţine de o schimbare şi de un semnal foarte clar dat electoratului că, odată cu alegerea noului preşedinte, se va încheia cel mai mare proiect de unificare a dreptei, şi va rezulta o echipă echilibrată şi cu oameni cu experienţă care au energia şi viziunea să ducă PNL înainte.

Dragnea, despre doi oameni apropiați lui Ponta: Pot fi oricând miniştri într-un Guvern PSD


"Proiectul meu şi viziunea mea despre acest congres şi de ce se va întâmpla după ţine de o schimbare şi de un semnal foarte clar pe care îl dăm electoratului că PNL, odată cu acest congres, închide o fuziune care, sigur, ca orice proiect foarte mare, foarte important, a fost cel mai important proiect de unificare a dreptei, nu putea să se realizeze fără tensiune, fără greutăţi, şi acest congres trebuie să fie concluzia finală a unei armonizări şi a unei echipe care trebuie să meargă înainte uitând de provenienţa din vechile partide, că va da o echipă echilibrată şi cu oameni cu experienţă şi foarte tineri, care au energia şi viziunea necesară să ducă PNL înainte. Odată cu acest congres să începem să atragem acel electorat care a avut în trecut încredere în noi. (...) Poate fi readus cu mai multă consecvenţă şi seriozitate dacă PNL îşi va asuma cu mai mult curaj identitatea unui partid de centru dreapta, dacă vine cu măsuri, se ţine de ele. (...) Aceşti oameni aşteaptă de la noua clasă politică mai puţină retorică, mai puţine discursuri goale de conţinut, şi aşteaptă mai multă consecvenţă şi mai mult pragmatism, mai multă eficienţă. Acesta este profilul de om politic şi de lider pe care vreau să îl construiesc", a afirmat Cristian Buşoi.

Dragnea, ATAC la premier şi la ministrul de Finanţe în Parlament: 'Vom regla în interior'


Cristian Buşoi s-a aflat miercuri, la Târgu-Jiu, pentru a-l susţine în campania electorală pe candidatul liberal la funcţia de primar al municipiului, Marcel Romanescu, dar şi pentru a-şi prezenta moţiunea cu care candidează la preşedinţia partidului - "PNL - partidul viitorului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.