Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi: Achiziționarea de către Primăria Sector a acțiunilor la Delta ACM 93, o combinaţie dubioasă. PNL a sesizat Consiliul Concurenței!

stiripesurse.ro
DELTA ACM

PNL a solicitat un punct de vedere de la Consiliul Concurenței legat de oportunitatea achiziționării pachetului majoritar de acțiuni al SC Delta ACM 93 SA de către Administrare Străzi Sector 3 București.

Declarațiile primarului Robert Negoiță cum că prin achiziționarea de către Primăria Sectorului 3 a acțiunilor Delta ACM “se vor asfalta mai bine gropile din sector” reflectă doar nepăsare masivă față de cetățeni și față de Consiliul Local, căruia primarul trebuie, firesc, să-i dea explicații.

Achiziționarea de către primăria Sectorului 3 a acțiunilor Delta ACM este o combinație dubioasă, care aduce doar pierderi și niciun beneficiu pentru Primărie și pentru cetățenii Sectorului 3.

Achiziţionarea unei societăţi cvasi-falimentare nu are cum să servească îmbunătăţirii activității primăriei în domeniul asfaltării. Delta ACM are datorii de peste 361 de milioane lei la stat și este exclusă de la dreptul de participare la orice licitație organizată de autoritățile publice.

Preluarea a 51% din datoria Delta ACM - o companie privată – de către autoritatea publică locală este o acțiune fățișă de ajutor din bani publici pentru o companie privată. Nu există niciun resort economic sau administrativ care poate justifica această achiziție.

Maniera în care primarul Robert Negoiță refuză să răspundă la întrebările consilierilor locali ai PNL Sector 3 arată o mentalitate de vătaf, specifică tuturor baronilor PSD împământeniţi în administraţie, iar singura reacția firească, pentru readucerea primarului la interesul public, este consolidarea opoziţiei politice şi civice din Sectorul 3.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.