Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi, APEL către parlamentarii PSD, după atacurile Gabrielei Firea: Să voteze moțiunea de cenzură

facebook.com
Cristian Busoi

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, susţine că, dacă Gabriela Firea, primarul Capitalei, este nemulţumită cu adevărat de Guvernul PSD şi doreşte şosea de centură, parlamentarii social-democraţi de Bucureşti şi Ilfov ar trebui să voteze moţiunile simple şi pe cea de cenzură iniţiate de liberali, scrie Agerpres.

"Ştiam că PSD a minţit ca să câştige alegerile şi are nişte guvernări slabe, pline de incompetenţi, dar declaraţiile primarului general despre sabotarea de către guvernele PSD a şoselei de centură surprind o atitudine fără precedent a PSD: sabotarea cu bună ştiinţă şi consecvenţă a unui proiect absolut necesar, cu impact major asupra vieţii de zi cu zi a bucureştenilor şi care se putea realiza, dacă exista bunăvoinţă politică. Este o declaraţie care obligă parlamentarii PSD din Bucureşti, la momentul moţiunii simple împotriva ministrului Carmen Dan sau a viitoarei moţiuni de cenzură, să respecte ce au promis bucureştenilor şi să nu mai susţină o guvernare care se opune intenţionat şi metodic proiectului care ajută esenţial la decongestionarea traficului în Bucureşti", afirmă Buşoi, potrivit unui comunicat transmis, vineri, AGERPRES.

Potrivit acestuia, bucureştenii sunt blocaţi în trafic din cauză că guvernele "PSDragnea" blochează construcţia şoselei de centură a Capitalei.

"Guvernele PSD - Grindeanu, Tudose şi Dăncilă sunt direct responsabile de blocajul, chinul şi orele pierdute de bucureşteni în traficul din Capitală", spune liberalul.

În opinia sa, Gabriela Firea trebuia să acţioneze mai din timp. "Privite acum, la rece, după doi şi jumătate de mandat, declaraţiile primarului PSD Gabriela Firea despre sabotajul şoselei de centură de către guvernele PSD sunt tardive. Doamna Firea trebuia să acţioneze şi să declare mai demult ce declară astăzi", arată Cristian Buşoi.

Liberalul precizează că şoseaua de centură este unul dintre proiectele fundamentele pentru decongestionarea traficului în Bucureşti, subliniind că trebuie să fie o prioritate pentru orice administraţie a Capitalei.

"Ca preşedinte al PNL Bucureşti voi obţine sprijinul Guvernului PNL pentru realizarea cu prioritate a şoselei de centură a Capitalei", afirmă Buşoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.